Μενού
  • Α-
  • Α+

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα ο Σταμάτης Γαρδέλης κάθισε στην πολυθρόνα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 απέναντι από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και κατάφερε να κάνει (ξανά) άνω κάτω την εκπομπή. Κυρίως λόγω μιας ατάκας που ξεστόμισε, η οποία έφερε σε αμηχανία τους δύο παρουσιαστές. 

Διαβάστε ακόμη: Σταμάτης Γαρδέλης: «Η γυναίκα μου με γνώρισε στη γυμνή μου φωτογράφιση για το Playboy»

Πιο συγκεκριμένα, η συζήτηση που έκαναν με τον πρώην παίκτη της Φάρμας, αφορούσε την προσωπική του ζωή, με τον Σταμάτη Γαρδέλη να μιλάει για τη σχέση του. «Είμαι με μια σύντροφο και περνάμε πάρα πολύ καλά μαζί. Είμαστε τρία χρόνια μαζί. Δε μένουμε μαζί γι' αυτό κρατιέται και η σχέση. Μένει στα περίχωρα της Αττικής. Το σπίτι μου μέχρι το σπίτι της είναι επτά ώρες με τα πόδια.

Τι θα πούμε σήμερα; Νομίζω με εκτιμάει για να είναι μαζί μου τρία χρόνια και να με αντέχει. Είναι καλλιτέχνης, είναι άμεση συνεργάτης μου, είναι μούσα μου, είναι το στήριγμά μου. Είμαι καλά Γιώργο μου, εσύ;». Σε αυτό το σημείο ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε πως «είμαι μόνος μου», με τον Γαρδέλη να ξαναρωτά «τι μόνος;» και τον παρουσιαστή να ανταπαντά πως «δεν έχω και κάποιον για να παρεξηγηθεί οπότε το λέω».

Ο Σταμάτης Γαρδέλης τότε είπε «δεν είσαι μόνος. Εσύ έχεις την καλύτερη σύντροφο. Έχεις έναν άνθρωπο που σε στηρίζει», με τον Λιάγκα να αντιδρά αμήχανα λέγοντας «μη το ξανακάνουμε όμως αυτό» και τη Φαίη να συμπληρώνει «αχ, σε παρακαλώ πολύ. Εγώ δε φταίω. Εγώ πάντα είμαι κυρία απέναντί σου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA