Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλες είναι οι εντάσεις στο Survivor με την παραλία των Διασήμων να έχει μετατραπεί σε... «ναρκοπέδιο». Κεντρικό πρόσωπο των καυγάδων είναι ο Βαλάντης, στο στόχαστρο του οποίου βρέθηκε τώρα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

«Είναι πολύ διπρόσωπος! Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το ζω, γνωριζόμαστε και παλιότερα… Το παιδί έχει μάθει να φέρεται έτσι, είναι η ζωή του έτσι. Είναι διπλωμάτης; Δεν ξέρω… Εγώ είμαι καθαρός. Για αυτό και πάντα τους φέρνω αντιμέτωπους με αυτά που λένε και αυτά που πράττουν και δεν μπορούν να μου απαντήσουν» σημείωσε με νόημα ο Βαλάντης στην κάμερα του Survivor ενώ προηγήθηκε έντονος καυγάς ανάμεσα τους. «Αλλάζουν συνεχώς τη συζήτηση όπως κάνουν οι πολιτικοί, γιατί ο Λάμπρος προσπάθησε να υπάρξει και πολιτικός οπότε το έχει στο αίμα του λίγο να διπλωματίζει. Εγώ δεν διπλωματίζω. Εγώ είμαι στρέιτ και όποιος με γουστάρει».

«Βρε τι λες; Τι λες; Τι λες; Είσαι καλά; Πήγαινε κάνε μια βόλτα! Τι λες; Μου είπες ότι σου έκανα επίθεση; Δεν σου έκανα επίθεση παρά ανέφερα τις επιθέσεις που έκανες στους άλλους, αγόρι μου… Γιατί επιτέθηκες άδικα σε δύο ανθρώπους! Δεν μείωσες έναν άνθρωπο λέγοντας «ποια είσαι εσύ Μυριέλλα»; Δεν είπες χθες «σε γράφω στα αρχ@ι@ μου»; Μη λες τώρα ότι εγώ έκανα επίθεση όταν αναφέρω τις επιθέσεις που κάνεις εσύ στους άλλους, κάνω αναφορά. Την έκανες σκουπίδι και απλά του ανέφερα» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εξοργισμένος προς τον συμπαίκτη του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA