Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρώτο φιλί που έδωσαν Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης και θα το δουν οι φαν του Survivor στο αποψινό επεισόδιο αλλά ήδη κάνει το γύρο του Διαδικτύου λόγω του τρέιλερ σχολίασαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μάλιστα, δήλωσε συγκινημένος με την τρυφερότητα του ζευγαριού μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, με τους συνεργάτες του να τον… τρολάρουν!

Διαβάστε ακόμη: Survivor Spoiler: Φιλί στο στόμα για Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργο Κατσαούνη on camera φέρνει νέα έκρηξη του Βαλάντη

«Μου σηκώθηκε η τρίχα, δες εδώ. Ανατρίχιασα. Είναι δύο παιδιά ερωτευμένα, παιδιά ανατρίχιασα! Είναι συγκινητικό γι’ αυτό. Εμένα μου αρέσει», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τη σχέση που φαίνεται να έχουν η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης στο Survivor. «Δεν το πιστεύει ότι μιλάει τόσο, έχει κλείσει η φωνή του», έσπευσε να σημειώσει με χιούμορ η Σίσσυ Χρηστίδου ενώ ο Παύλος Σταματόπουλος σχολίασε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Είναι ακόμα τσουτσουριασμένος αυτός».

«Συγκινήθηκες; Παιδιά, βούρκωσε», ρώτησε στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον ίδιο να εξηγεί: «Δεν συγκινήθηκα με τα συγκεκριμένα παιδιά, η εικόνα μου άρεσε πάρα πολύ. Εγώ δεν φιλήθηκα μέσα στο παιχνίδι. Δεν ήμασταν ζευγάρι μέσα. Είναι πολύ αυθόρμητοι κι εμένα αυτό μου αρέσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA