Μενού
  • Α-
  • Α+

Για μια ακόμη φορά υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Το Πρωινό», με αφορμή τα σχόλια για την ερωτική ταινία μικρού μήκους Ξεπαρθενών που γυρίστηκε με φόντο την Ακρόπολη. «Σε έθιξε το τσόντα; Πορνό... Κάνεις λάθος, δεν ενημερώθηκες».  Οι εξελίξεις για την ταινία Ξεπαρθενών που προκάλεσε σάλο και αντιδράσεις και υπουργική παρέμβαση, με τους δημιουργούς της να απαντούν: «Γιατί έτσι γουστάρουμε», έφερε μία ακόμη κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά με τον επίμαχο διάλογο να είναι χαρακτηριστικός: 

Λιάγκας: Τα παιδιά αυτά θέλουν να δείξουν πόσο αντισυμβατικοί είναι και πάμε και στην Ακρόπολη και γυρίζουμε τσόντα.

Σκορδά: Την πρόθεση δεν θα την ερμηνεύσεις εσύ.

Λιάγκας: Οι ίδιοι το είπαν, δεν ερμηνεύω κάτι εγώ. Δεν ακούς τι λέει ο Τάσος;

Σκορδά: Είπαν τη λέξη τσόντα τα παιδιά αυτά;

Λιάγκας: Όταν υπάρχει σεξουαλική πράξη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους δεν είναι τσόντα; Πώς να το πούμε; Ταινία πορνό. Σε έθιξε το «τσόντα»; Πορνό. Είναι ταινία πορνό ρε παιδιά. Αυτό σε θίγει; Από όλο αυτό το πρόβλημά σου είμαι πάλι εγώ που είπα αυτή τη λέξη;

Σκορδά: Εγώ δεν είδα πουθενά κάποια δημόσια τοποθέτηση των συγκεκριμένων δημιουργών. Σαφώς και διαφωνώ…

Λιάγκας: Προφανώς και υπήρχε δημόσια τοποθέτηση. Κάνεις λάθος, δεν ενημερώθηκες. Είπαν μέσα στο Σαββατοκύριακο ότι το κάναμε γιατί έτσι γουστάραμε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA