Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος celebrity, αναγκάζεται να εργαστεί στον δρόμο με ένα μηχανάκι, προκειμένου να βγάλει κάποια χρήματα για να επιβιώσει. Πριν μερικούς μήνες είδαμε τον πρώην ποδοσφαιριστή και βουλευτή, Γιώργο Ανατολάκη, να δουλεύει ως κούριερ, ενώ τις τελευταίες ώρες το όνομα του Στράτου Χατζηηλία κάνει το γύρο του διαδικτύου, με τον γνωστό ηθοποιό να εργάζεται ως ντελίβερι για να τα βγάλει πέρα. 

Διαβάστε ακόμη: Στράτος Χατζηηλίας: Αυτός είναι ο γνωστός ηθοποιός που δουλεύει ως delivery

Την είδηση έκανε γνωστή πριν μερικές ημέρες ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αποκάλυψε πως εξαιτίας της μεγάλης κρίσης που έχει φέρει η πανδημία του κορονοϊού στο θέατρο, πολλοί ηθοποιοί έχουν αλλάξει επάγγελμα προκειμένου να τα φέρουν βόλτα και συγκεκριμένα έκανε λόγο για γνωστό ηθοποιό που δουλεύει ντελίβερι.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφερόταν στον ηθοποιό Στράτο Χατζηηλία, ο οποίος στο παρελθόν είχε παίξει στην Κύπρο στη σειρά «9 μήνες», αλλά και στο Μπρούσκο που προβαλλόταν και στην Ελλάδα από τον ΑΝΤ1, ενώ είχε συμμετάσχει και σε θεατρικές παραστάσεις.

«Εργάζομαι ως διανομέας, ενώ περιστασιακά, επειδή έχω και το χαρτί του αστίατρου, με φωνάζουν για να βάζω υπογραφές σε κάποιες απολυμάνσεις και απεντομώσεις. Ως διανομέας είμαι πολύ δυσαρεστημένος, γιατί ο κόσμος δεν είναι καθόλου εξοικειωμένος για να αφήνει και σε εμάς ένα μικρό φιλοδώρημα.

Το επάγγελμα του διανομέα είναι πολύ επικίνδυνο, γιατί είσαι συνεχώς πάνω σε ένα μηχανάκι, που πρέπει να τρέξεις για να βγάλεις εις πέρας τη δουλειά που σου έχουν αναθέσει», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Στράτος Χατζηηλίας.

Το επάγγελμα του ηθοποιού μπορεί να έχει τα πάνω του, αλλά και τα κάτω του. Κάπως έτσι συνέβη και στην περίπτωση του Χατζηηλία. «Στην ουσία κάνω τρία διαφορετικά επαγγέλματα για να τα φέρνω βόλτα. Οι πρώτες μου σπουδές ήταν τεχνολόγος αστίατρος και για να μπορέσω να ολοκληρώσω τις σπουδές μου παράλληλα, δούλευα στον χώρο της εστίασης», εξήγησε πρόσφατα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso. 

Μετά το 2007 κατάλαβα ότι τα πράγματα στένευαν, ώσπου ήρθε η οικονομική κρίση το 2010 και ισοπέδωσε τα πάντα. Πάντα δούλευα σκληρά, αλλά πάντα μου άρεσε και η τέχνη γιατί οι γονείς μου είναι μουσικοί. Κάποια στιγμή στην πορεία, και αφού άλλαξα πολλά επαγγέλματα, ήθελα να δοκιμάσω και την υποκριτική τέχνη. Ωστόσο, στην αρχή δεν το αντιμετώπισα ως επάγγελμα. Κυρίως είχα την περιέργεια, θα έλεγα», δήλωσε ο ηθοποιός.

Σίγουρα, όταν έπαιρνε μέρος στην άκρως επιτυχημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου πριν μερικά χρόνια, δεν περίμενε ότι σήμερα και με την πανδημία του κορονοϊού, η κατάσταση στο χώρο του θα δυσκόλευε τόσο πολύ. Εκτός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις ο Στράτος Χατζηηλίας έχει πάρει μέρος σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις από το 2015 μέχρι και σήμερα, ενώ ποτέ του δεν φοβήθηκε το μεροκάματο.

«Έχω ξεκινήσει και εργάζομαι ως διανομέας από τον περασμένο Φεβρουάριο και συνεχίζω. Είναι μια τίμια δουλειά και δεν ντρέπομαι», δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα του Alpha την Τετάρτη (12/1).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA