Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην απομόνωση θα βρίσκεται ο Βαλάντης στο επόμενο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Δευτέρας (17/01) μετά από όλα όσα συνέβησαν στο Συμβούλιο του Νησιού εξαιτίας αυτού που είπε ψιθυριστά στην Ευριδίκη Παπαδοπούλου, κάνοντάς τη να λυγίσει και να αποχωρήσει με κλάματα.

Διαβάζω ακόμη: Survivor: «Εσπασε» και αποχώρησε με κλάματα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Η ατάκα του Βαλάντη που την έκανε να κλάψει

«Απομονώθηκε γιατί προφανώς κανείς από εμάς δεν ήθελε να του μιλήσει», λέει η Μυριέλλα Κουρεντή, ενώ η Ευριδίκη χαρακτηρίζει αυτό που της είπε το λιγότερο «χυδαίο», λέγοντας πως «ο Βαλάντης είναι κακός, έχει πονηριά, έχει μεγάλο διχασμό μέσα του, δε θέλω ούτε να με βλέπει ούτε να μου μιλάει».

Όσον αφορά το αποψινό αγώνισμα ασυλίας, Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν με κλειστά μάτια αφού το Survivor θα αναβιώσει ένα αγώνισμα που είχε ξεχωρίσει στον προηγούμενο κύκλο.   

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να κερδίσει κανείς σε αυτό είναι να έχει πολύ καλή ακοή και ταχύτητα αφού οι παίκτες θα πρέπει να έχουν κλειστά τα μάτια τους και να ακούν τα κουδουνάκια που έχει ο αντίπαλος κρεμασμένα στα χέρια του, προκειμένου να πάρουν το σημαιάκι που έχει στην πλάτη του.

Τέλος και το αποψινό Συμβούλιο του Νησιού αναμένεται να έχει εντάσεις αφού εκτός από ψηφοφορία παίκτη προς αποχώρηση, θα αποκαλυφθούν όσα είπε ο Βαλάντης με ό,τι θα σημαίνει αυτό. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA