Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Καλλιόπη στο επεισόδιο της Δευτέρας της σειράς Σασμός όταν έξω από το μοναστήρι που πήγε για να προσκυνήσει, είδε με τα μάτια της τον Αστέρη να φιλιέται με την Αργυρώ και στη συνέχεια να μπαίνουν στο αμάξι και να φεύγουν μαζί.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης ζητάει το χέρι της Αργυρώς από την οικογένειά της

Στο σημερινό επεισόδιο η Καπετάνισσα θα γυρίσει σπίτι της και θα συγκρουστεί με τον Αστέρη, ξεκαθαρίζοντάς του πως μόνο νεκρή θα δεχτεί το γάμο του με την Αργυρώ, σβήνοντας και την όποια ελπίδα μπορεί να είχε εκείνος για το σασμό μεταξύ των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων που είχε προτείνει ο παπα Μιχάλης

Μάλιστα, η ίδια θα περάσει και από το σπίτι των εχθρών της δείχνοντας ξεκάθαρα πως ούτε τη σχέση των δύο παιδιών εγκρίνει ούτε Σασμό πρόκειται να κάνει. 

Ωστόσο, ο Αστέρης αδιαφορεί για τη στάση της μητέρας του και έτσι, θα πάει με τη σειρά του στο σπίτι των Βρουλάκηδων να ζητήσει και επίσημα το χέρι της Αργυρώς από τους δικούς της. 

Για πρώτη φορά το ζευγάρι θα φτάσει τόσο κοντά στο γάμο, αδιαφορώντας ακόμα και για το γεγονός ότι η σχέση τους θα μαθευτεί σε όλο το χωριό, αλλά δυστυχώς για το ζευγάρι, οι τραγικές εξελίξεις και ο θάνατος του Πετρή από το χέρι του Αστέρη στα επόμενα επεισόδια θα διαλύσει τα πάντα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA