Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα πρόσωπα ετοιμάζονται να φτιάξουν βαλίτσες για το Survivor, μετά και τις τρεις οικειοθελείς αποχωρήσεις από την ομάδα των Μαχητών.Ένα από τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης θα είναι και η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία μετά από έναν χρόνο επιστρέφει δριμύτερη για να πάρει το αίμα της πίσω. Σημειώνεται, ότι είχε αποχωρήσει οικειοθελώς μετά από προβλήματα υγείας. 

Διαβάστε ακόμη: Μήνυση 16χρονης σε παίκτη του φετινού Survivor για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Φέτος, ίσως καταφέρει να δικαιώσει όσους την πίστεψαν πριν από ένα χρόνο. Κάνοντας μια βόλτα στο Instagram της τώρα, πετύχαμε και μια φωτογραφία που «αποκαλύπτει» πως ετοιμάζεται για την περιπέτεια του Survivor. Βλέπετε, η Κάτια Ταραμπάνκο ανέβασε το απόγευμα της Κυριακής σε Instagram Story ένα τυλιχτό σουβλάκι, ένα έδεσμα που σίγουρα θα της λείψει στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως αναφέρθηκε στο «Mega Καλημέρα», το γνωστό μοντέλο και νικήτρια GNTM, Κάτια Ταραμπάνκο, θα μπει στο παιχνίδι το Σάββατο, όμως θα την δούμε στο επεισόδιο που θα μεταδοθεί το βράδυ της Δευτέρας. Μάλιστα, στην πρωινή εκπομπή τόνισαν ότι θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης συνολικά πέντε παίκτες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA