Μενού
  • Α-
  • Α+

«Είμαι πάρα πολύ καλός στο να πιάνω κυρίες στα πράσα», είπε ανάμεσα σε άλλα ο Γιώργος Κατσαούνης για την εξέλιξη με τη Μυριέλλα.  «Αυτό το ειδύλλιο και ο ρομαντισμός ανάμεσα μας έχει τελειώσει από τη δική μου πλευρά. Θέλω να τονίσω ότι τα συναισθήματα μου για τη Μυριέλλα ότι έχουν σβήσει. Δεν μπορεί να γελάει μαζί μου σε καμία περίπτωση η δεσποινίς Μυριέλλα Κουρεντή. Τη θεωρώ πολύ μεγάλη απάτη, πολύ καλή ηθοποιό γιατί με εξαπάτησε και με κορόιδεψε. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να παίζει με τα συναισθήματα των άλλων. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να κοιτάει να καλύψει τη μοιχεία. Μπορεί να μην είμαι καλός στο ψάρεμα αλλά είμαι πάρα πολύ καλός στο να πιάνω… λαβράκια, να πιάνω κυρίες στα πράσα» σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Κατσαούνης στην κάμερα του Survivor.

«Θεωρώ ότι ήθελε να μου τα φέρει κ…λοτούμπα και με θεωρεί ευκολόπιστο για κάποιο λόγο, ίσως επειδή ήμουν πάρα πολύ καλός απέναντι της. Βασικά με θεώρησε μ…α, έτσι πιστεύω. Δεν πρόκειται να γυρίσει τίποτα. Το συμπέρασμα μου το έχω βγάλει. Με υποτίμησε σαν άντρα και δεν θέλω να την ξαναδώ ούτε ζωγραφιστή» είπε στην συνέχεια ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Ξενέρωσα πάρα πολύ με τη συμπεριφορά του, δεν κρίνεις έτσι έναν άνθρωπο...», ανέφερε ο Απόστολος Ρουβάς σε σχέση με τον αγρότη. Και συμπλήρωσε, «δεν είναι κακός, απλά ήταν χοντροκομμένο αυτό». Από την πλευρά τους οι υπόλοιποι συμπαίκτες του φάνηκε να ασπάζονται αυτή τη λογική, ενώ παράλληλα στην παραλία των Μαχητών, το θέμα τους ήταν οι δύο σερί ήττες σε μια μέρα από τους Κόκκινους.

Μυριέλλα Κουρεντή: Συνειδητοποίησα ότι ίσως παρασύρθηκα

«Αυτό που έγινε χθες με τον Γιώργο με έβαλε σε πάρα πολλές σκέψεις. Συνειδητοποίησα ότι ίσως παρασύρθηκα και εγώ από το πού βρίσκομαι και ίσως τελικά… Όχι ίσως… Αποφάσισα ότι είμαστε σε πολλά πράγματα εντελώς διαφορετικοί από εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Έχω μια μεγαλύτερη κοινωνική αντίληψη του πράγματος. Οφείλω να προστατέψω και εμένα και τον Γιώργο. Κάποια στιγμή θα μας δοθεί η ευκαιρία να του εξηγήσω κάποια πράγματα.  Όχι ότι θα αλλάξει κάτι αλλά δεν θέλω να αλλάξει κάτι. Δεν περιμένω ούτε θέλω κάτι από τον Γιώργο» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μυριέλλα Κουρεντή ενώ τόνισε πως η αληθινή της δύναμη είναι εκεί έξω.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA