Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 βγήκε ζωντανά το πρωί της Δευτέρας (24/01) ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη, όμως, η συζήτηση δεν άργησε να ξεφύγει και να ανέβουν οι τόνοι, σκηνικό που είχε επαναληφθεί νωρίτερα και στον αέρα του Καλημέρα, Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Χαμός με τον Παπαδάκη και τον δικηγόρο του κληρικού - «Φύγε αλητήριε»

Ο δικηγόρος, μάλιστα, ανέφερε πως θα κάνει αγωγή στον Γιώργο Παπαδάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο παρουσιαστής «έκανε σόου ο ίδιος», ενώ στη συνέχεια στο στόχαστρό του μπήκε η Φαίη Σκορδά με αφορμή όσα είπε εκείνη για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις τις τελευταίες ημέρες. 

«Μην φωνάζετε. Είστε λίγο επιθετικός. Εσείς αυτή τη στιγμή "οφείλετε" να δημιουργήσετε ντόρο γύρω από το όνομά σας με τις δηλώσεις που κάνετε από το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, μέχρι το σόου που κάνατε στον κ. Παπαδάκη, μέχρι αυτά που λέτε τώρα. Είπατε ότι είναι μόδα οι βιασμοί για να παίζει το δικό σας όνομα στα site και να σας καλούν στις εκπομπές. Έτσι κάνετε καριέρα; Κάνετε έτσι καριέρα;», ρώτησε η παρουσιάστρια. 

Ο δικηγόρος του ιερέα της απάντησε «Κυρία Σκορδά, θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα; Θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα; Μη με προσβάλλετε», αλλά η απάντηση της Φαίης Σκορδά «με πάρα πολλή δουλειά» δεν ήταν ικανή για να σταματήσει εκεί η λογομαχία. 

«Να μη σας θυμίσω μια εκπομπή που έχετε κάνει στο Μακεδονία TV, με έναν Αγαμέμνονα, ο οποίος κινείται εναντίον σας και σας χαρακτηρίζει», της απάντησε ο δικηγόρος και σε εκείνο το σημείο επενέβη ο Γιώργος Λιάγκας λέγοντας «άντε πάλι αυτό. Μην το κάνετε αυτό, είναι ντροπή» και διέκοψε τη σύνδεση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA