Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο θάνατος του Γιώργου Τρομάρα συγκλόνισε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον χαμό του θρυλικού παλαιστή στο προφίλ του στο Instagram. Ο παρουσιαστής συγκλονίστηκε από την είδηση του θανάτου του μασίστα, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο κι έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία του από την ημέρα που είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Τα καρντάσιανς» και τα λόγια του συγκινούν.

«Έφυγε από τη ζωή ο πολυβραβευμένος παλαιστής και strongman Γιώργος Τρομάρας, ένας φίλος, ένας άνθρωπος που ήταν πραγματικά υπέροχος με μία μεγάλη καρδιά, τον είχα φιλοξενήσει πολλές φορές σε εκπομπές, και ήτανε πάντοτε αυτό που λέμε αγαθός γίγαντας, καλό ταξίδι Γιώργο δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ όλοι εμείς που σε γνωρίσαμε, και πάντοτε θα θυμόμαστε την καλή σου ψυχή!!!!».

https://www.instagram.com/p/CZLBSNWj_WN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA