Μενού
  • Α-
  • Α+

Η καριέρα του Τάσου Τρύφωνος τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχει σταθερά ανοδική πορεία. Σε αυτό φυσικά έχει βοηθήσει και η άκρως επιτυχημένη παρουσία του στον Πιο Αδύναμο Κρίκο, έχοντας καταφέρει να δώσει και πάλι «ζωή» στο τηλεπαιχνίδι, που κάποτε μεσουρανούσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» του OPEN με την Αννίτα Πάνια το βράδυ της Πέμπτης (27/1) και άνοιξε την καρδιά του. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Όλοι εναντίον της Μυριέλλας Κουρεντή - «Έκανε ξεφτίλα τον Τζον»

Ο Τάσος Τρύφωνος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα πρώτα χρόνια στο επάγγελμά του, τη θέλησή του να βγει μπροστά από τις κάμερες, τους έρωτες της ζωής του, ενώ ανέφερε και μια άγνωστη ιστορία που είχε σε συνέντευξή του με έναν Υπουργό του ΠΑΣΟΚ

Χωρίς να αναφέρει το όνομά του, ο Τάσος Τρύφωνος είπε πως τον είδε να εξοργίζεται τη στιγμή που ανέφερε το όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Έγινε έξαλλος. Δεν ξέρω γιατί. Λέει εδώ τελειώσαμε. Εν τω μεταξύ εγώ δεν είχα κάνει αποφώνηση και πάει να σηκωθεί», είπε ο παρουσιαστής και στη συνέχεια αποκάλυψε στο αυτί της Αννίτας Πάνια το όνομα του πολιτικού, στον οποίο αναφερόταν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA