Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Ράδιο Αρβύλα που πέρασε μια μεγάλη κρίση με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου οδεύει προς το κλείσιμο του κύκλου του και αυτό είναι κάτι που είχε ανακοινωθεί από την πρώτη στιγμή. Η εκπομπή είχε... ημερομηνία λήξης τα μέσα Απριλίου, λίγο πριν το Πάσχα, ωστόσο, με αφορμή την έλευση του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» στον ΑΝΤ1 κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που ήθελαν την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη να «κόβεται»!

Οι φήμες αυτές, όπως ήταν φυσιολογικό, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Αντώνη Κανάκη ο οποίος φανερά ενοχλημένος ξεκαθάρισε τι ακριβώς συμβαίνει.

Το βράδυ της Τετάρτης (02/02), ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε πως δέχθηκε πληθώρα μηνυμάτων από θαυμαστές της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα οι οποίοι ανησύχησαν με τα δημοσιεύματα και ήθελαν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει με το μέλλον της εκπομπής.

«Όχι δεν πήραμε την απόφαση να φύγουμε από τον Ant1. Ούτε κάποια άλλη εκπομπή θα αντικαταστήσει το Ράδιο Αρβύλα. Είναι clickbait. Τα πράγματα είναι όπως τα είπαμε την πρώτη εβδομάδα των εκπομπών. Στο διάλειμμα το κόψαμε το απόσπασμα και σας το δείχνουμε. Θυμάστε τι λέγαμε τότε;» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και έδωσε «πάσα» να προβληθεί το συγκεκριμένο απόσπασμα από την πρεμιέρα της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα στην οποία ο παρουσιαστής αναφερόταν στο φινάλε της.

«Θα τελειώσουμε στις 15 Απριλίου δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Γράφουν ότι να’ ναι» είπε ενοχλημένος ο Αντώνης Κανάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA