Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους, «Ένα τραγούδι ακόμα» βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Παρασκευής (11/2) ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία που κρύβεται πίσω από τη ηχογράφηση του τραγουδιού «Παιδί γενναίο».

Διαβάστε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου: Επέστρεψε ντυμένη στα λευκά μετά τον θάνατο της μητέρας της

Ο τραγουδιστής ανέφερε αρχικά πως το εν λόγω τραγούδι αποτέλεσε βιωματική ιστορία του ίδιου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πηγαίνουμε στο studio και συζητάμε για να κάνουμε τον δίσκο. Μου λέει ο Νίνο στο τηλέφωνο να έρθει και ήρθε. Σε κάποια φάση ο Γιώργος Θεοφάνους μου παίζει το “Παιδί γενναίο”. Πιάνω το κεφάλι μου και λέω “δεν το πιστεύω”. Ήταν ακριβώς μια βιωματική ιστορία που ζούσα εκείνη την περίοδο, με τις ανασφάλειες και τα ψυχολογικά μου. Και μου έδωσε μια δύναμη εσωτερική».

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συμπλήρωσε: «Εκείνη τη στιγμή ο Νίνο δεν είχε ακούσει το τραγούδι που έπαιζε ο Γιώργος στο πιάνο. Ο Γιώργος μου λέει “έλα μπες στο στούντιο και πες το”. Μπαίνω, το τραγουδάω μία φορά, έρχεται ο Γιώργος και μου λέει “σταμάτα, έλα έξω”. Και βλέπω στο στούντιο να έχει πιάσει μία ευαισθησία τον ηχολήπτη, τον Νίνο και αρχίζουμε και βγάζουμε τα σώψυχά μας και κλαίμε. Είχε τόση ενέργεια αυτή η στιγμή που ο καθένας έβρισκε την ηλιαχτίδα μέσα σε αυτό που περνούσε και το αφήσαμε έτσι με μία φωνή αυτό το τραγούδι», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Το «Παιδί γενναίο» κυκλοφόρησε το 2013 σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Γιώργου Δέδε και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλλιτέχνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA