Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες τους MasterChef στο επεισόδιο της Δευτέρας καθώς ο καλεσμένος για τη δοκιμασία του Mystery Box ήταν η περυσινή νικήτρια του διαγωνισμού, Μαργαρίτα Νικολαΐδη!

Η Μαργαρίτα έκανε είσοδο στο πλατό και οι παίκτες ξέσπασαν χειροκροτήματα κατά την άφιξή της. «Είναι πολύ ωραία παιδιά. Εγώ ένα και μοναδικό θα σας πω. Ζήστε το γιατί σίγουρα δεν μας παίρνουν ποτέ ξανά πίσω. Θα θέλετε πολύ να γυρίσετε», είπε η ίδια και στη συνέχεια αποκάλυψε τα υλικά που διάλεξε για το πρώτο Mystery Box της νέας σεζόν.

Στη διάρκεια της δοκιμασίας, ωστόσο, αυτό που έκλεψε την παράσταση είναι το απίστευτο τρολάρισμα που έκανε ο Πάνος Ιωαννίδης στον Σωτήρη Κοντιζά για τις ενδυματολογικές του επιλογές.

Τα σχόλια του Πάνου Ιωαννίδη ήταν μοναδικά κι οι δύο κριτές έβαλαν κι έναν από τους παίκτες στη συζήτησή τους. » Δεν μπορώ να σε βλέπω καθόλου με αυτό το πουκάμισο. Έχει κι η μάνα μου ένα αλλά με βάτες. Αυτή είναι η διαφορά» είπε ο Ιωαννίδης με τον Κοντιζά να του απαντά: «Φίλε να σου πω κάτι. Δεν μπορώ με αυτήν τη ζήλια σας. Νίκο σου αρέσει αυτό που φορώ»;

«Νίκο δεν επηρεάζεται η βαθμολογία, αν πεις τη γνώμη σου» κατέληξε ο Πάνος Ιωαννίδης, που είδε απογοητευμένος πως το ρούχο του Κοντιζά τελικά άρεσε στον νεαρό παίκτη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA