Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και αποφάσισε ο Γιάννης Τσολάκης να είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor, κρατόντας στο ριάλιτι επιβίωσης τις Βρισηίδα Ανδριώτου και Μυριέλλα Κουρεντή από τους Διάσημους και τον Σπύρο Μαρτίκα από τους Μαχητές. Στο άκουσμα της αποχώρησης του Γιάννη Τσολάκη, όλοι οι Μαχητές ξέσπασαν σε κλάματα, με τη Σοφιάννα να καταρρέει.

Πάντως, στον επεισοδιακό αγώνα επάθλου της Τετάρτης, ο εποχικός πυροσβέστης ήταν εκείνος που έφερε την τελική νίκη στην ομάδα του και να της χαρίσει το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού, μια και ο 31χρονος παίκτης έφερε τον 10ο πόντο στην ομάδα, κάνοντας το τελικό 10-7.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: «Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι ο θηλυκός Σπύρος Μαρτίκας - Μαζί συμπληρώνετε ολόκληρο επεισόδιο»

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το επεισόδιο της Τετάρτης (2/3) δεν έλειψαν και οι εντάσεις, με πρωταγωνιστές Άρη και Μυριέλλα να συνεχίζουν τη διαφωνία τους, ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας τα έβαλε με τους Μαχητές. Με την συμπεριφορά των Μαχητών τα είχε και η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία δεν δέχθηκε ούτε τη συγγνώμη τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA