Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι αφίξεις νέων παικτών στο Survivor δεν σταματούν. Τι κι αν φτάσαμε στον Μάρτιο και κάποιοι έχουν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο από τα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη; Ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η παραγωγή του παιχνιδιού θέλει να ενισχύσει τις δύο ομάδες, βάζοντας στο ριάλιτι δύο νέους παίκτες. Στο επεισόδιο του Σαββάτου (5/3) ο Γιώργος Λιανός σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό την Τζο Μαριδάκη και τον Στάθη Σχίζα που ήρθαν για να προσθέσουν νέα δυναμική στους Μαχητές και τους Διάσημους.

«Ασχολούμαι με τον στίβο, έχω κάποιες πανελλήνιες διακρίσεις και τώρα σπουδάζω στην Καρδίτσα κτηνιατρική. Σίγουρα αν δεν το δοκιμάσεις δεν ξέρεις τι θα σε δυσκολέψει στο Survivor. Επειδή όμως είναι ένα παιχνίδι ψυχολογίας πιστεύω η αναμέτρηση με τον ίδιο σου τον εαυτό είναι η πιο δύσκολη» είπε μεταξύ άλλων η 19χρονη Τζο Μαριδάκη. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα να βοηθήσω την ομάδα μου. Πριν τρεις μέρες βλέπαμε το παιχνίδι από την τηλεόραση και σήμερα βρισκόμαστε εδώ, αυτό είναι μαγικό. Θα δώσω ψυχή και σώμα για την ομάδα μου για να φέρουμε μόνο νίκες και να μην έχουμε το πρόβλημα της πείνας» δήλωσε ο Στάθης Σχίζας. 

Στάθης Σχίζας και Τζο Μαριδάκη 

Ο Στάθης Σχίζας είναι 30 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα. Ο αθλητισμός κατέχει μεγάλο κομμάτι στη ζωή του. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και μεγαλώνοντας έπαιξε σε ομάδες Β’ Εθνικής ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Την καρδιά του, όμως, την «κέρδισε» το kick boxing, στο οποίο κατέχει αρκετές διακρίσεις σε εγχώριους αγώνες. Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν μέσα από τις επιχειρήσεις του στο χώρο της εστίασης, κι όχι μόνο. Στο Survivor θα του λείψει περισσότερο από όλα, η 8χρονη κόρη του. Δηλώνει «ερωτευμένος» μαζί της, αφού είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να τον κάνει να κλάψει. Στον Άγιο Δομίνικο έρχεται όχι απλά για να… επιβιώσει, αλλά γιατί γνωρίζει πως η νίκη είναι δική του.

Η Τζο Μαριδάκη είναι η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια του φετινού Survivor γεννήθηκε το 2002 στην Κρήτη. Σπουδάζει στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ασχολείται με το στίβο και πιο συγκεκριμένα με τις αποστάσεις 3 χλμ. και 5 χλμ. και παρά το νεαρό της ηλικίας της, κατέχει αρκετές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο. Έρχεται στο Survivor γιατί δεν φοβάται απολύτως τίποτα και κανέναν, αλλά κυρίως γιατί θέλει να «κλείσει» τα στόματα κάποιων που πιστεύουν πως δεν θα τα καταφέρει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA