Μενού
  • Α-
  • Α+

Η υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα έχει προκαλέσει... χαμό στο Survivor. Στο επεισόδιο της Τρίτης (8/3) οι Μαχητές «τα έβαλαν» με τον συμπαίκτη τους προσπαθώντας να εκμαιεύσουν από πληροφορίες για την παραμονή του στο παιχνίδι. Την ώρα που οι «μπλε» επιτέθηκαν στον Σπύρο, οι Διάσημοι σχολίαζαν αυτή την κατάσταση παρομοιάζοντας τον Μαρτίκα με τον Τριαντάφυλλο ο οποίος είχε βγει 12 φορές υποψήφιος πριν αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης. 

«Ο Μαρτίκας για μένα είναι ο φετινός Τριαντάφυλλος. Δεν το κουνάει ρούπι από δω πέρα. Δηλαδή και να πέσει να ικετεύσει τον κόσμο να μην τον ψηφίσουν εγώ νομίζω ότι θα μείνει» είπε η Μυριέλλα Κουρεντή ενώ διευκρίνισε πως το σχόλιο της αφορά την παραμονή του στο Survivor και όχι τον χαρακτήρα του.

«Ρε Μαρτίκα, εσύ πώς είδες τα πράγματα στο συμβούλιο;» ρώτησαν οι Μαχητές μετά την επιστροφή τους στην καλύβα τον υποψήφιο προς αποχώρηση κι εκείνος το χαρακτήρισε «εκπληκτικό» προσθέτοντας πως: «Εγώ νομίζω πως ήμουν σαφής ακόμα μια φορά σε αυτό που πρέπει να γίνει. Στηρίζω τον Σάββα. Δεν θέλω να φύγει ο Σάββας σε καμία περίπτωση». Η μπερδεμένη όμως απάντηση του παίκτη φάνηκε να εκνευρίζει τους συμπαίκτες του και τον ρώτησαν αν «γουστάρει που είναι» στο παιχνίδι. Ο φαρμακοποιός του Survivor τόνισε πως το ριάλιτι ήταν γι’ αυτό εμπειρία και πως κέρδισε πάρα πολλά. Και η απάντηση αυτή όμως ενόχλησε κάποιους από τους Μαχητές οι οποίοι του απάντησαν σε έντονο ύφος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA