Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν και πολλοί ίσως πίστευαν ότι θα αποχωρήσει αφού είχε μπει στο παιχνίδι πολύ πρόσφατα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή τελικά παρέμεινε στο Survivor 5 με πολλούς από τους Μαχητές να δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους που αποχώρησε ο Σάββας Κάλφας και όχι εκείνη. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Η Μυριέλλα Κουρεντή αποκάλυψε αν θα παντρευτεί με τον John Lygnos - «Με περιμένει μία έκπληξη»

«Σίγουρα πιστεύω ότι ήταν μια δικαίωση το ότι έμεινα. Εννοείται απογοητεύτηκαν που έμεινα εγώ», θα πει η ίδια στο επεισόδιο του Σαββάτου (12/3), ενώ η παραμονή της στο παιχνίδι δε θα μείνει ασχολίαστη ούτε από τη μεριά των Διάσημων. 

«Η Σταυρούλα με το χαρακτήρα που έδειξε τον πρώτο καιρό, αν είναι όντως αυτός ο χαρακτήρας της, εμάς μας συμφέρει πάρα πολύ γιατί θα φέρει εντάσεις στους Μαχητές. Αυτό μακροπρόθεσμα εμάς μας συμφέρει να έχουμε αντιπάλους που θα είναι κουρασμένοι, νευριασμένοι και στην τσίτα, οπότε, στο στόχο δε θα είναι πάρα πολύ ήρεμοι, μιλώντας πάντα με στρατηγική», θα πει η Κάτια Ταραμπάνκο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν για το πρώτο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας και μένει να δούμε ποια ομάδα θα κερδίσει αυτή τη φορά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA