Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα κλάματα έβαλε ο Γιώργος Κατσαούνης στο κυριακάτικο επεισόδιο του Survivor, καθώς δεν πήρε και τόσο καλά την αλλαγή στις ομάδες που ανακοίνωσε χθες, Σάββατο, ο Γιώργος Λιανός. Ετσι, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο πρώην Μαχητής κατέρρευσε. «Xθες παίξαμε τον πρώτο αγώνα και έδωσα μάχη με την κόκκινη μπαντάνα, ήταν κάτι πολύ δύσκολο για μένα. Εχω ταυτιστεί με την μπλε ομάδα και θεωρήθηκα ηγετικό πρόσωπο της μπλε ομάδας. Έβγαλα συνθήματα για την μπλε ομάδα, πέρασα πείνα με την μπλε ομάδα, είχα νιώσει την έπαρση της κόκκινης ομάδας απέναντι στην μπλε. Από την άλλη ένιωθα σαν να πρόδωσα το στρατόπεδο μου».

«Είναι σαν είχα ένα στρατόπεδο και να ήμουν ο λοχαγός εκεί μέσα και να πούλησα την ομάδα μου. Εγώ θέλω να είμαι Μαχητής και άμα μπορούσα να ξαναπάω στην μπλε ομάδα, θα ξαναπήγαινα. Νιώθω ότι πρόδωσα χωρίς να είναι επιλογή μου. Όπως δεν θα πρόδιδα ποτέ και σε καμιά περίπτωση τους φίλους μου, έτσι δεν μπορώ να προδώσω το στρατόπεδο μου» ομολόγησε ο παίκτης της κόκκινης, πια, ομάδας.

«Παραπονιέμαι εδώ πέρα για τον λόγο ότι δεν την θέλω και δεν μου αρέσει η κόκκινη μπαντάνα. Μου αρέσει η μπλε πάρα πολύ διότι έχω ταυτιστεί με αυτήν και έχω ταυτιστεί και σε όλη μου τη ζωή με την μπλε μπαντάνα. Γιατί η μπλε μπαντάνα είναι η φωνή του λαού, είναι η απλή καθημερινότητα ενός ανθρώπου ενώ η κόκκινη μπαντάνα συμβολίζει τους Διάσημους, δηλαδή αυτούς που δεν μπορείς να πλησιάσεις εύκολα στη ζωή σου» συμπλήρωσε ο Γιώργος Κατσαούνης. «Όταν βγω έξω από το παιχνίδι και θεωρηθώ διάσημος δεν θα μου αρέσει και θα ήθελα, παρακαλώ, όσοι με ξέρουν πριν το παιχνίδι, θα έχω την ίδια στάση απέναντι τους είτε τα έχω καλά είτε τα έχω άσχημα μαζί τους. Θα παραμείνω ο ίδιος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA