Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι ομάδες άλλαξαν σύνθεση στο Survivor 5 και ενώ πολλοί παίκτες δυσκολεύτηκαν να συνηθίσουν στην ιδέα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δήλωσε στο Συμβούλιο του Νησιού ότι νιώθει όμορφα στη νέα της ομάδα με τις δηλώσεις της να μη μένουν ασχολίαστες από τον Γιώργο Κατσαούνη και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο επεισόδιο της Δευτέρας (21/3).

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία - Ποιοι παίκτες βγαίνουν υποψήφιοι για αποχώρηση

«Θα ήθελα να πω για την Ευρυδίκη για το χθεσινό συμβούλιο ότι δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να κάνει καινούργια οικογένεια σε 48 ώρες. Εγώ είμαι εδώ πέρα στους Κόκκινους και δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα. Η Ευρυδίκη έλεγε χθες στο συμβούλιο ότι νιώθει ήδη μπλε και ότι την εμψυχώνουν.

Έφτασε και η δική μου σειρά παραδέχθηκα κρυφά σε συνέντευξη ότι νιώθω μπλε και ότι τα συναισθήματά μου μετά από 85 μέρες είναι πάρα πολλά και δεν μπορώ να τα ξεχάσω», είπε αρχικά ο Γιώργος Κατσαούνης για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Είμαι σίγουρος ότι η Ευρυδίκη δεν δένεται με άτομα και είναι πάρα πολύ κακό και δεν πρόκειται να δεθεί ούτε με την μπλε ομάδα και πουλά παραμύθι εδώ μέσα».

Με τη σειρά της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δήλωσε πως «Τα λεγόμενα της Ευρυδίκης δεν έχουν καμία λογική γιατί η κόκκινη ομάδα διασπάστηκε από τις δολοπλοκίες της και ο νοών νοείτο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA