Μενού
  • Α-
  • Α+

Νύχτα αποχώρησης η αποψινή για το Survivor αλλά όλοι ασχολήθηκαν με τον Τάκη που τα έβαλε με όλους και με όλα και άφησαν σε δεύτερη μοίρα τον Ανδρέα Ματθαιακάκη που είναι ήδη στο δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα.

Ο Τάκης για άλλη μια φορά κατηγόρησε τον Άρη ότι τον έβγαλε υποψήφιο γιατί δεν τον συμπαθεί και εκνεύρισε αφόρητα τους συμπαίκτες του. Μάλιστα κάποια στιγμή που δεν τελείωνε την τοποθέτησή του ως υποψήφιος προς αποχώρηση ο Άρης εκνευρίστηκε και του είπε «Φτάνει να μιλάς!» και λίγο μετά φώναξε «Αυτός είναι ο λόγος που βγήκε υποψήφιος».

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αναμενόμενο, ότι δηλαδή ο Ανδρέας Ματθαιακάκης αποχωρεί με τη Μαίη να φεύγει από τους Μπλε και να τρέχει να τον αγκαλιάσει.

«Φεύγω, γυρίζω στην πατρίδα. Κρατάω τους πανηγυρισμούς, τις χαρές, τις φιλίες ακόμα και τις διαφωνίες που είχα με αρκετά άτομα. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, το Survivor ειναι μια φούσκα της μικρής κοινωνίας που όμως οφείλει να σου δίνει πάρα πολλά μαθήματα για την επόμενη ημέρα και σίγουρα έχω να γυρίσω πίσω και να πω πολλές ιστορίες» είπε ο Ανδρέας πριν αποχωρήσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA