Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κόντρα της Σοφιάννας Αβραμάκη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου συνεχίζεται και στο επόμενο επεισόδιο του Survivor το βράδυ του Σαββάτου (26/3) με τον Γιώργο Κατσαούνη να σχολιάζει όσα συμβαίνουν μεταξύ τους και να παίρνει το μέρος της Ασημίνας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Η Ασημίνα δε θέλει να το πιστέψει, αλλά ας το πιστέψει ότι η Σοφιάννα την πούλησε».

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Ανδρέας Ματθαιακάκης: Τα «καρφιά» του αδερφού του για το ριάλιτι επιβίωσης μετά την αποχώρηση

Από πλευράς της η Ασημίνα ξεκαθαρίζει πως για εκείνη η Σοφιάννα έχει τελειώσει οριστικά. «Ξεχνάς ποιος είναι ο άνθρωπος που πάντα σε έβαζε πάνω από όλα και άκουγε τις περισσότερες φορές τα δικά σου προβλήματα και λυπάμαι πραγματικά γιατί όλα αυτά τα ξεχνάς πραγματικά από μια αλλαγή ομάδων», θα δηλώσει με τη σειρά της η Σοφιάννα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, Διάσημοι και Μαχητές θα κληθούν να αγωνιστούν στο στίβο της μάχης για ένα πολύ ξεχωριστό έπαθλο.

«Σε λίγες μέρες, θα λάβει χώρα το πάρτι της ένωσης των Survivors της Τουρκίας. Έχει προσκληθεί ένας καταπληκτικός ποπ καλλιτέχνης από την Τουρκία, επομένως, τι καλύτερο από το η νικήτρια ομάδα σήμερα να βρεθεί σε αυτή την υπέροχη συναυλία», ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός και θα ενθουσιάσει όλους τους παίκτες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA