Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη σκηνή του X Factor βρέθηκε η Ναταλία Ρωμανού προκειμένου να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή με τις φωνητικές της δυνατότητες. Η Ναταλία είναι διεμφυλική και σκοπός της είναι να περάσει ένα κοινωνικό μήνυμα με τη συμμετοχή της στο μουσικό talent show. 

Η Ναταλία Ρωμανού γεννήθηκε αγόρι, όμως δεν ένιωσε ποτέ ότι ανήκε σε αυτό το φύλο. «Ήταν ένα λάθος που γεννήθηκα αγόρι, αλλά το διόρθωσα και είμαι εγώ», είπε στην κάμερα.  Με την audition της στο X Factor θέλησε να περάσει ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό μήνυμα: «Ήρθε ο καιρός να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να βγούμε όλοι στην επιφάνεια και να μην είμαστε στο περιθώριο. Η κοινωνία μας είναι ακόμα με παρωπίδες. Ήρθα για να δείξω ότι μπορώ, όχι μόνο εγώ, αλλά και όλα τα παιδιά που έχουν τη στάμπα. Ανήκουμε σ’ αυτή την κοινωνία!».

Με το τραγούδι που διάλεξε, το «Κλείστε τις πόρτες» της Χριστίνας Μαραγκόζη, προβλημάτισε την κριτική επιτροπή, ιδιαίτερα τον Στέλιο Ρόκκο, κατάφερε όμως να πάρει τρία «ναι». «Βλέπω έναν άνθρωπο που χαίρεται αυτό που κάνει και με έκανε να χαρώ και εγώ», είπε ο Στέλιος Ρόκκος, ενώ η Μαρίζα Ρίζου σχολίασε: «Φαίνεται ότι έχει άνεση με τη σκηνή και μου πέρασες τον νταλκά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA