Μενού
  • Α-
  • Α+

Δυσάρεστα νέα για τον Τάκη Καραγκούνια στο αποψινό (4/4) επεισόδιο του Survivor, καθώς ο παίκτης της μπλε ομάδας θα ενημερωθεί στο συμβούλιο του νησιού για τον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το περασμένο Σάββατο (02/04) στο Αίγιο. «Είχα ένα κακό προαίσθημα τις τελευταίες μέρες. Ήταν ένας κεραυνός αυτό που δέχθηκα. Είναι πολύ δύσκολο» λέει ο Τάκης και αποχωρεί από το συμβούλιο.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Πένθος για τον Τάκη Καραγκούνια - Πέθανε ο πατέρας του

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας του Τάκη Καραγκούνια, Γιώργος, πέθανε εντελώς ξαφνικά τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ηλικία 78 ετών. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης, Αγίας Άννας Συνοικισμού Αιγίου και εκ των πραγμάτων ο παίκτης του Survivor 2022 δεν προλαβαίνει να παραστεί. Αγνωστο παραμένει αν ο Τάκης Καραγκούνιας θα παραμείνει στο Survivor 2022 ή αν θα δούμε διπλή αποχώρηση στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Από το αποψινό επεισόδιο δεν θα λείψουν όμως και οι εντάσεις, αλλά και οι τραυματισμοί. Οπως βλέπουμε στο trailer, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, που αναδείχθηκε ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από τη μπλε ομάδα για αυτή την εβδομάδα, ξεσπά στην κάμερα του Survivor λέγοντας πως οι συμπαίκτες του τον ζηλεύουν.

«Ενας λόγος που πιστεύω ότι με ζηλεύουν, είναι ο χαρακτήρας μου και η προσωπικότητά μου. Ίσως ήρθα σαν αστεράκι στην καλύβα και ενοχλήθηκαν από το φως μου». Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία και στον απαιτητικό στίβο μάχης θα υπάρξουν και τραυματισμοί, καθώς στο trailer βλέπουμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου να χτυπά στο κεφάλι και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στον ώμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA