Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι «Κόκκινοι» έχουν «σαρώσει» όλα τα έπαθλα του Survivor αυτή την εβδομάδα, καθώς μετά το ταξίδι στο Μαϊάμι, το μασάζ, φαγητό και πάρτι στη βίλα, κέρδισαν και το έπαθλο επικοινωνίας και είχαν την ευκαιρία να λάβουν μηνύματα με Πασχαλινές αναμνήσεις οικογένειας και συντρόφων, την ώρα που στους «Μπλε» τα νεύρα έχουν… χτυπήσει κόκκινο και φαίνεται να μην υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ των παικτών.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Κεραυνοί Σοφιάννας κατά Καραγκούνια για τον Αρη Σοϊλέδη

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και Τάκης Καραγκούνιας συνεχίζουν τους καυγάδες μεταξύ τους, με τον makeup artist να αναφέρει μάλιστα ότι οι «Μπλε» έχουν πλάνο για να διώξουν τον μισθοφόρο από την ομάδα τους.

Στον στίβο μάχης οι παίκτες και των δύο ομάδων μπήκαν δυναμικά και έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν να κερδίσουν το έπαθλο. Ο αγώνας ήταν για ακόμα μια φορά ντέρμπι, ωστόσο έληξε τελικά 10-7.

Μετά από την ήττα των «μπλε» η Βρισηίδα για ακόμα μια φορά ξέσπασε σε κλάματα, γιατί όπως είπε στον Μαρτίκα την εκνευρίζει που χάνει από τη Ναυσικά. Οι «μπλε» πιστεύουν πως οι συνεχόμενες ήττες τους που τους έχουν στερήσει τα τελευταία σπουδαία έπαθλά οφείλονται στον αδύναμο κρίκο της ομάδας που δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Από την πλευρά του ο make up artist θεωρεί ότι δεν φταίει μόνο αυτός για την κακή εικόνα της ομάδας του και δεν μπορεί να είναι συνέχεια αυτός το εξιλαστήριο θύμα, ενώ επέρριψε ευθύνες και σε Τάκη, Σπύρο και Σοφιάνα που όπως είπε έχουν κάνει «κοιλιά».

Οι Κόκκινοι απόλαυσαν τα μηνύματα των συντρόφων και των οικογενειών τους και συγκινήθηκαν με τα λόγια αγάπης που άκουσαν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA