Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την αποχώρηση της Σοφιάννας Αβραμάκη από το Survivor την Τετάρτη (7/5), η ατμόσφαιρα θα συνεχίσει να είναι ηλεκτρισμένη στην μπλε ομάδα με τον Τάκη Καραγκούνια να λέει πως ο επόμενος που πρέπει να αποχωρήσει τώρα είναι ο Άρης Σοϊλέδης. 

Διαβάστε ακόμη: Η νέα μεγάλη επιτυχία του Alpha και το τατουάζ όλο νόημα του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor

Με τους παίκτες των Μπλε να έχουν δηλώσει επανειλημμένα πως οι εντάσεις που υπάρχουν στην καλύβα επηρεάζουν αρνητικά την απόδοσή τους στα αγωνίσματα, οι Μπλε θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους Κόκκινους στο επόμενο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί το βράδυ του Σαββάτου (7/5) στον πρώτο αγώνα επάθλου φαγητού της εβδομάδας. 

Μάλιστα, το αγώνισμα δείχνει ιδιαίτερα απαιτητικό και θα απαιτεί συνεργασία από τους παίκτες, καθώς επίσης, να κάνουν - μεταξύ άλλων - πολλές στροφές. Σύμφωνα με τα spoilers, η ομάδα που θα νικήσει απόψε θα είναι η Μπλε, κάνοντας έτσι, την ανατροπή δεδομένου ότι υπάρχουν πλέον πολλά ανοικτά μέτωπα μεταξύ των παικτών της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA