Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show βρέθηκε ο Λεωνίδας Κακούρης και μίλησε μεταξύ άλλων για το γεγονός πως ολοκληρώνονται οι Άγριες Μέλισσες και το τέλος που θα ήθελε για το ρόλο του ως Δούκα Σεβαστό.

«Τελειώνουμε τα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών αρχές Ιουνίου. Τώρα έχουμε αρχίσει να το συνειδητοποιούμε όλοι. Άξιζε τον κόπο όλη αυτή η κούραση, η προσπάθεια. Θα το κουβαλάω πάντα με όμορφες αναμνήσεις. Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα το συνέχιζα γιατί έχει να κάνει και με το υπόλοιπο σενάριο. Παρόλα αυτά θα ήθελα για τον Δούκα να περάσει από τη ζωή και να καταλάβει τα απότοκα των πράξεών του, τι πόνο προκάλεσε και πήρε και πως θα μπορέσει να το καταλάβει στο τέλος. Πιστεύω με έναν τρόπο θα πληρώσει από κάτι που δε θα το περίμενε. Πρέπει να πληρώσει. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος. Δεν έχουμε πάρει ακόμα τα τελευταία 25 επεισόδια. Μόνο από φήμες» ανέφερε ο Λεωνίδας Κακούρης και πρόσθεσε:

«Ο Δούκας είχε χτίσει ένα δικό του κώδικα τιμής πολύ συγκεκριμένο όπου ήταν δικαστής κι άρχων αυτός. Οπότε τα έκανε όλα σωστά. Γιατί η κοινωνία είναι άδικη και πρέπει να είσαι σκληρός για να μπορέσεις να επιβιώσεις. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Τι θα πει είναι κακός; Εκτός αν είναι ψυχασθενικός. Αγάπησα τον Δούκα Σεβαστό γιατί είναι ένας ήρωας και χαρακτήρας που έχει πάρα πολύ ψωμί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA