Μενού
  • Α-
  • Α+

Περίεργα μας τα λέει ο καιρός τις τελευταίες ώρες, με τις δυνατές μπόρες να έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Υπομονή, γιατί από το σαββατοκύριακο φτιάχνει και πάλι. Το ίδιο άστατος όμως είναι και ο «καιρός» στους διαδρόμους των τηλεοπτικών καναλιών με πολλά να συζητιούνται αυτό το διάστημα. Κοπιάστε για το Τηλεκοντρόλ της ημέρας.

Διαβάστε ακόμη: Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο λόγος που άφησε το πλατό της Καινούργιου και η «έκρηξη» για το Survivor

«Πράσινο φως» για Στικούδη και Παναγιώταρου

Στα πρόσωπα της Κατερίνας Στικούδη και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου φαίνεται πως βρήκε ο ΑΝΤ1 το φρέσκο πρόγραμμα για τα Σαββατοκύριακα της νέας σεζόν. Οι δύο τους παρουσίασαν ένα πρότζεκτ με γυναικεία (και όχι μόνο) θεματολογία, έγραψαν τον πιλότο της εκπομπής και πήραν το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει με κάθε επισημότητα από τη νέα σεζόν. Περιμένουμε να το δούμε.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στις Κάννες 

https://www.instagram.com/tv/Cdt7xlmKyjj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το Φεστιβάλ των Καννών, είχε ακυρωθεί το 2020 λόγω κορονοϊού, όμως πέρυσι επέστρεψε τηρώντας με μέτρα ασφαλείας και φέτος έκανε ένα  δυναμικό comeback, με πολλούς celebrities από όλο τον πλανήτη να βρίσκονται εκεί.

Ανάμεσά τους και η δική μας, Βίκυ Καγιά, η οποία περπάτησε στο κόκκινο χαλί και έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν. Η παρουσιάστρια, που φέτος θα τη δούμε να επιστρέφει στον νέο κύκλο του GNTM, επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό λευκό κοστούμι, το οποίο συνδύασε με λαχανί πέδιλα και λευκό τσαντάκι.

Στην αρένα της τηλεθέασης 

Ο Σασμός έκοψε για ακόμη μια μέρα πρώτος το νήμα της τηλεθέασης στην prime time ζώνη των καναλιών, κάτι που φαίνεται πως αρχίζει να μην αρέσει καθόλου στον Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor είχε συνηθίσει να βλέπει ποσοστά άνω του 20% για το ριάλιτι στους πίνακες τηλεθέασης, ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης (19/5) έμεινε ξανά στο 19.3% στο γενικό σύνολο, την ώρα που η σειρά του Alpha έφτασε το 24.9%.

Από την άλλη πλευρά, η Γη της Ελιάς έφτασε το 24.1% στο γενικό σύνολο, ενώ οι Άγριες μέλισσες το 16.6%. 

Νέο μουσικό κανάλι στο ANT1+ 

Επενδύει συνεχώς σε νέα πρότζεκτ το ANT1+. Όπως διαβάσαμε στο ΔΤ του σταθμού, πρόσθεσε στην συνδρομητική του πλατφόρμα ένα νέο μουσικό κανάλι, το «Just Music». Με πολυδιάστατο και πλούσιο μουσικό περιεχόμενο, το μουσικό κανάλι της πλατφόρμας προσφέρει αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες καθώς και νέες αποκλειστικές κυκλοφορίες από αγαπημένους καλλιτέχνες. Στο Just Music μπορεί να βρει κανείς όλα τα είδη της ελληνικής και ξένης μουσικής. Πρόκειται για ένα ταξίδι στις νέες, αλλά και παλιές μουσικές τάσεις που έχουν αφήσει ιστορία! Επίσης δε λείπει μία ποικιλία παιδικών τραγουδιών για την πιο διασκεδαστική συντροφιά.

Με τον αδερφό του ο Απόστολος Ρουβάς

https://www.instagram.com/p/CdqRKstMvyq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Απόστολος Ρουβάς αποχώρησε από το Survivor και επέστρεψε στην Κέρκυρα εντελώς αθόρυβα. Εκεί τον υποδέχτηκαν τα αγαπημένα του πρόσωπα, ανάμεσα σε αυτά και ο αδερφός του Νίκος Ρουβάς, ο οποίος είναι ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέρφια και προέρχεται από τον δεύτερο γάμο του πατέρα τους. Μάλιστα, ήταν αυτός που αποκάλυψε την επιστροφή του Απόστολου στην Κέρκυρα, βάζοντας μια selfie τους στο Instagram με τη λεζάντα «Welcome back bro».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA