Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σπύρος Νικολαΐδης, ο ηθοποιός από την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» βρέθηκε στο λεωφορείο του Night Out και μίλησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για το άγνωστο παρασκήνιο της πρώτης ερωτικής σκηνής με την Αντζελα Γκερέκου, για τη σύντροφο και την οικογένειά του, ενώ εξομολογήθηκε πόσα μηδενικά είχε το ποσό για να γίνει ο νέος Bachelor.

Διαβάστε ακόμη: Σπύρος Νικολαΐδης: Πέρασα βαριά κατάθλιψη, τα παράτησα όλα και έφυγα

Το μοντέλο και ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει βγει ραντεβού με γυναίκα μέσω εφαρμογής γνωριμιών. Ενα από τα πλεονεκτήματά του θεωρεί πως είναι η αυτοπεποίθησή του. Έχει πέσει στα πατώματα για μια γυναίκα, γιατί τον χώρισε. Το μεγαλύτερο διάστημα που ήταν σε σχέση ήταν 3 χρόνια και η πρώτη του ερωτική επαφή ήταν σε ηλικία 15,5 χρόνων. Ο Σπύρος Νικολαΐδης ήταν ένας από τους υποψήφιους Bachelor και αποκάλυψε πόσα μηδενικά είχε η επιταγή που του έδιναν για να πάει στο ριάλιτι. «Κάτσε να σκεφτώ. Πέντε μηδενικά είχε το ποσό» είπε.

Όταν του στέλνουν ακατάλληλα μηνύματα στα social media, η αντίδρασή του είναι να τα δείξει στους φίλους του. Είναι υπερπροστατευτικός ως σύντροφος και έχει βρεθεί με χειροπέδες σε κρεβάτι. Έχει στείλει γυμνή φωτογραφία σε σύντροφό του και έχει κάνει κάτι πονηρό σε αεροπλάνο, διευκρινίζοντας ότι δεν ήταν οι τουαλέτες.

Ο Σπύρος Νικολαΐδης μίλησε για την κατά τα άλλα αμήχανη πρώτη του ερωτική σκηνή με την Άντζελα Γκερέκου και αποκάλυψε το ξεκαρδιστικό περιστατικό πίσω από αυτή. Ο ηθοποιός έφερε στο φως το άγνωστο παρασκήνιο εκείνης της σκηνής. Οπως ομολόγησε γύρισε το πρώτο μισό της σκηνής με την ηθοποιό, η οποία όμως στη συνέχεια και ύστερα από ένα τηλεφώνημα που έλαβε έπρεπε να φύγει για μία πολύ σημαντική σύσκεψη που δεν μπορούσε να χάσει.

Το δεύτερο μισό της σκηνής λοιπόν, γυρίστηκε με έναν άντρα της παραγωγής που έχει μακριά μαλλιά, τον έντυσαν με τα μαύρα ρούχα της ηθοποιού και μπήκε στη θέση της Άντζελας Γκερέκου. «Κι εγώ είχα ξαπλώσει γυμνός πάνω από αυτόν τον άντρα, κουνιόμουνα πάνω κάτω αισθησιακά. Πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου, ό,τι κι αν σου δώσουν πρέπει να το κάνεις» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αποκάλυψε ότι έχει 4 επιχειρήσεις με την κοπέλα του, αλλά και ότι άλλαξε όλη η κοσμοθεωρία του όταν η μητέρα του διαγνώστηκε με καρκίνο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA