Μενού
  • Α-
  • Α+

Έναν μικρό χαμό έχει προκαλέσει από το πρωί της Παρασκευής (27/5) το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν του Stranger Things, το οποίο ανέβηκε στο Netflix. Στη φανταστική πόλη Hawkins μπορεί να έχουν περάσει μόνο έξι μήνες, αλλά οι ήρωες της σειράς έχουν αλλάξει αρκετά και απότομα. Ειδικά η κεντρική πρωταγωνίστρια, η Millie Bobby Brown γνωστή και ως Eleven. 

Διαβάστε ακόμη: Stranger Things: Έφτασε το τελικό trailer πριν την πρεμιέρα της 4ης σεζόν στο Netflix

Η γεννημένη το 2004 Βρετανή ηθοποιός, αν και έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση το 2013 σε ηλικία μόλις εννέα ετών στη σειρά «Once Upon a Time in Wonderland», έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ρόλο της Eleven στην πρώτη σεζόν του Stranger Things το 2016. 

Εκεί ήταν 12 ετών και την πρωτοείδαμε με πολύ κοντό μαλλί. 

Μαζί με το Stranger Things μεγάλωνε και η Millie Bobby Brown, η οποία απέκτησε αμέσως ένα τεράστιο κοινό από όλο τον κόσμο στα social media. 

https://www.instagram.com/p/BQduSBqgzAk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/BV5HOYWlUPl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην τέταρτη σεζόν της σειράς η ηθοποιός είναι διαφορετική. Είναι πιο ώριμη και τη βλέπουμε με μακρύ καστανό μαλλί.

https://www.instagram.com/tv/Cd6IMBKJhWq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φέτος έκλεισε τα 18 της χρόνια και μάλιστα πριν λίγες ημέρες την είδαμε με ένα άκρως εντυπωσιακό λουκ και ξανθά μακριά μαλλιά σε μια οσκαρική εμφάνιση για την πρεμιέρα του νέου κύκλου της σειράς στο Brooklyn.

https://www.instagram.com/p/CdoRKGXODi-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια αν μη τι άλλο εντυπωσιακή αλλαγή για την Millie Bobby Brown.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.