Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντάσεις, αλλά και εκπλήξεις έχει το αποψινό επεισόδιο του Survivor. Σπύρος Μαρτίκας και Αρης Σοϊλέδης συνεχίζουν την κόντρα τους, με τον φαρμακοποιό να βάλλει κατά του ποδοσφαριστή λέγοντας πως «δεν σου αξίζει ο τελικός», ενώ κάνει λόγο για ειρωνείες και επιθέσεις από την πλευρά του Αρη «επειδή με φοβάσαι». Οι δύο ομάδες θα βρεθούν στη συνέχεια στον στίβο μάχης και εκεί ο Γιώργος Λιανός θα τους κάνει μια ανακοίνωση που θα τους ενθουσιάσει.

Διαβάστε ακόμη: Survivor trailer: «Δεν μπορώ να σε ανέχομαι άλλο με τη χυδαιότητά σου» - Σπύρος Μαρτίκας κατά Αρη Σοϊλέδη

Ο παρουσιαστής ενημερώνει κόκκινους και μπλε, ότι οι νικητές του αγωνίσματος θα ταξιδέψουν στο Μεξικό. Οι παίκτες θα ριχτούν με πάθος στον στίβο μάχης και δεν θα λείψουν και οι τραυματισμοί.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη; Θα συνεχίσουν οι Μπλε το σερί νικών τους ή θα πάρουν τη ρεβάνς οι Κόκκινοι; Σύμφωνα με τα spoilers που έρχονται απευθείας από τον Αγιο Δομίνικο νικητές θα είναι οι Μπλε.

Οπως βλεπουμε και στο trailer, οι παίκτες και των δύο ομάδων θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παίξουν ένα αγώνα ποδοσφαίρου με τους Τούρκους All Star. Μάλιστα το παρών θα δώσει και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος θα λάβει μέρος στον αγώνα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA