Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγνωστοι τηλεφώνησαν για βόμβα στον ΑΝΤ1 και αμέσως η εκπομπή «Πρωινό» διακόπηκε ξαφνικά το πρωί της Τρίτης. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αμέσως ενημέρωσαν τους τηλεθεατές πως πρόκειται να γίνουν έρευνες για την τοποθέτηση βόμβας και η εκπομπή ενδέχεται να μην προλάβει να επιστρέψει μέχρι το τέλος. 

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Λιόλιου: «Πάγωσαν» συντελεστές και MEGA για την κίνηση Ψινάκη στο X Factor - Οργή στα social media

«Θα πάμε τώρα σε ένα θέμα. Μετά μπορεί και να μη γυρίσουμε. Γιατί υπάρχει ένα τηλεφώνημα για βόμβα και μέχρι να γίνει η σχετική έρευνα μπορεί να καθυστερήσει η εκπομπή να επιστρέψει. Μπορεί και να μην επιστρέψει καθόλου», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας. «Να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί, κι εμείς να ενημερωθούμε», πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο από τη στιγμή που όλοι οι εργαζόμενοι εγκαταλείπουν το κτίριο για να γίνουν οι έρευνες για το τηλεφώνημα για βόμβα. 

https://streamable.com/4lmfu0
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA