Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός τραγουδιστής, Βαλάντης, ο οποίος ήταν ένας από τους πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Survivor, ξέσπασε μέσα από την εκπομπή του Open, «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», κατά της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης, δεσμευόμενος πως θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις παρά το συμβόλαιο που υπογράφουν όλοι οι παίκτες.

Διαβάστε ακόμη: Βαλάντης κατά της Κατερίνας Καινούργιου για την «συνάντηση» με τον Γιώργο Λάγιο: «Ηταν στημένο»

«Αν μπορούσα, θα άλλαζα το μοντάζ στο Survivor. Είμαι πολύ πολύ στεναχωρημένος με την παραγωγή, πραγματικά μετάνιωσα. Το έβλεπα σαν παιχνιδι και μ’ άρεσε, αλλά και ως εμπειρία. Είμαι ένας ευαίσθητος άνθρωπος, δυναμικός χαρακτήρας, υποστηρίζω το δίκιο, δίνομαι στους άλλους και δυστυχώς δεν έδειξαν τίποτα από τον καλό μου χαρακτήρα. Γι’ αυτό είμαι και εκνευρισμένος μαζί τους, μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ θυμωμένος», είπε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης.

Σε ερώτηση έαν έχασε φίλους του εξαιτίας της εικόνας που προβλήθηκε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η απάντηση ήταν αρνητική. «Αυτοί που πραγματικά με ξέρουν, είναι πάντα δίπλα μου και μέσα από αυτό έκανα ακόμα περισσότερους φίλους γιατί οι καλοπροαίρετοι, αυτοί που καταλάβαιναν και δεν ήθελαν να διαστρεβλώσουν τα πράγματα. Με τον Θανάση τον Μπέλο αφού βγήκαμε, μπορώ να πω, έχουμε γίνει κολλητοί, κατάλαβε ποιος είμαι», εξήγησε ο γνωστός τραγουδιστής. 

Τέλος, δεσμεύτηκε πως στο μέλλον θα μιλήσει ανοικτά για όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο παρά το συμβόλαιο που δεσμεύει τους συμμετέχοντες.  

«Έχουμε συμβόλαιο με την παραγωγή του Survivor που μας δεσμεύει, εμένα δεν με δεσμεύει τίποτα βέβαια, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Όταν θα φτάσει η ώρα, θα τα πούμε πραγματικά. Έχουμε πολλά να πούμε. Αυτό που έχω τραβήξει εκεί ένα μήνα, θα το μάθετε και το λέω κοιτώντας, θα το μάθετε, κύριοι, εσείς που κάνατε όλη αυτή την παραγωγή και βγάλατε αυτό που βγάλατε, δεν θα σας αφήσω έτσι», προειδοποίησε, λέγοντας πως είναι θυμωμένος με την παραγωγή. 

«Δεν έχω παράπονο από την παραγωγή, έχω θυμό απέναντί τους, ντροπή τους μόνο. Το οικονομικό κομμάτι δεν άξιζε, αυτό που πέρασα, δεν πληρώνεται με τίποτα», κατέληξε ο Βαλάντης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA