Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενταση και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor με τον Σπύρο Μαρτίκα να ρίχνει τα βέλη του κατά του Αρη Σοϊλέδη και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, κατηγορώντας τους για τη συμπεριφορά τους. Ο φαρμακοποιός σε συζήτηση που είχε με τον Στάθη Σχίζα, αποκάλυψε πως ο Αρης Σοϊλέδης έχει τεράστια έπαρση και πως σκέφτεται από τώρα τι θα κάνει με τα χρήματα που έχει μαζέψει από το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και με τα χρήματα του επάθλου, καθώς θεωρεί τον εαυτό του ήδη νικητή.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Βρισηίδα και Ασημίνα έκαναν ηλιοθεραπεία χωρίς τα μαγιό τους

«Εχω πάρει τόσα μέχρι τώρα, υπολόγιζε τόσα τα έλεγε σε όλους. Μετά έλεγε θα πάρω και το έπαθλο. Αυτά δεν είναι η πρώτη φορά που τα λέει, τα λέει συνέχεια. Θα νοικιάσω μια βίλα στη Γλυφάδα να μένω, θα κάνω ταξίδια, θα κάνω το ένα, θα κάνω το άλλο. Και υποχρεώνει όλους όσους είχε δίπλα του να τον στηρίξουν, μέχρι να φτάσει τελικό. Κατά τα άλλα ο Μαρτίκας ψήλωσε που τους είπε ότι θα μείνει. Λες και δεν ξέρει ο κόσμος τόσους μήνες ή σε όλη μου τη ζωή, αν στέκομαι ταπεινά δίπλα σε όλους» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Άρη Σοϊλέδη.

Στάθης Σχίζας κατά Αρη Σοϊλέδη

Κακές είναι και οι σχέσεις του Στάθη Σχίζα και του Αρη Σοϊλέδη, με τον πρώτο να εξηγεί το λόγο που έχει απομακρυνθεί. «Πολλά από τα παιδιά μπορεί να περίμεναν να πάρω τον Άρη στην ομάδα. Εμένα δεν μου πέρασε από το μυαλό. Πιστεύω στην ηρεμία και στο σεβασμό που έχει αυτή η ομάδα. Δεν θα τον επέλεξα για κάποιους λόγους κι ένας από αυτούς είναι ότι έχει λίγο παραπάνω έπαρση κι αρχηγικές τάσεις. Είναι οξύθυμος κι ιδιαίτερος χαρακτήρας. Αν έμπαινε στη δική μας ομάδα, θεωρώ πως θα δημιουργούσε καταστάσεις, όπως έχουν δημιουργηθεί και στο παρελθόν στις ομάδες που βρισκόταν.

Θα μας άλλαζε το ωραίο κλίμα, τον αλληλοσεβασμό, που δεν έχουμε αρχηγικές τάσεις και γελάμε. Προτιμώ να πάρω κάποιον λιγότερο καλό αγωνιστικά και να υπάρχει ηρεμία, παρά να έβαζα τον Άρη και να διακινδύνευα την οποιαδήποτε στιγμή που θα γινόταν κάποιο περιστατικό» σημείωσε ο Στάθης στο Survivor.

Από τη μεριά του ο Άρης ανέφερε: «Ερχόμενος ο Στάθης στο Survivor, είχαμε πολύ καλή σχέση. Εγώ τον έβαλα στην παρέα μας κι όσο περνούσε ο καιρός, σταμάτησε να μου μιλά. Και τώρα μέσα στη μέρα δεν μιλάμε καθόλου. Δεν ξέρω τι έχει πάθει μαζί μου».

Αλλάζουν όλα στο Survivor

«Η Κόκκινη και η Μπλε ομάδα από το σημείο αυτό παύουν να υφίστανται. Τουλάχιστον, με την τωρινή τους σύνθεση», του είπε και τους εξήγησε ότι πλέον οι 9 παίκτες θα παίζουν αγώνες κατάταξης, δηλαδή θα τρέχουν το στίβο μάχης, ο καθένας μόνος του, και θα χρονομετρούνται. Οι δύο παίκτες που θα έχουν τους καλύτερους χρόνους θα χρίζονται αρχηγοί και θα επιλέγουν εναλλάξ παίκτες, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο την Μπλε και την Κόκκινη ομάδα. Μέσα στις αλλαγές που ανακοίνωσε ο Λιανός είναι και ότι οι δύο ομάδες που θα δημιουργούνται κάθε εβδομάδα θα παλεύουν για τρεις Ασυλίες και όχι για δύο.

Οι νέες ομάδες

Μετά τους αγώνες κατάταξης αρχηγοί της εβδομάδας αναδείχθηκαν ο Στάθης Σχίζας που διάλεξε πρώτος έχοντας κάνει 43″ και ο Νίκος Γιάννης με 47″. Ο Στάθης Σχίζας διατήρησε την κόκκινη μπαντάνα , ενώ επιλέγοντας πρώτος η νέα κόκκινη ομάδα είχε πέντε άτομα έναντι τεσσάρων των μπλε. Συγκεκριμένα επέλεξε στην ομάδα του τη Σταυρούλα, τον Γιώργο Ταλάντσεφ, τη Μαίη και τον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ ο Νίκος Γιάννης επέλεξε τον Άρη Σοϊλέδη, την Ασημίνα και τη Βρισηίδα.

Οπότε ομάδα άλλαξε μόνο η Σταυρούλα, που από τη μπλε πέρασε στην κόκκινη. Ο Στάθης εξήγησε τους λόγους της επιλογής του, τονίζοντας πως δεν κινήθηκε με βάση φιλίας, αλλά αγωνιστικά και στρατηγικά.

Οι παίκτες έδειξαν χαρούμενοι με την επιλογή και τις νέες ομάδες στο Survivor με τον Άρη Σοϊλέδη να δηλώνει πως ήθελε πάρα πολύ να είναι με τον Νίκο Γιάννη και τη Βρισηίδα που πριν λίγη ώρα έκλαιγε να νιώθει ικανοποίηση που παρέμεινε στους Μπλε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA