Μενού
  • Α-
  • Α+

Την περασμένη Κυριακή (5/6) στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» της Κατερίνας Καραβάτου ο Γιωρίκας Πιλίδης είχε μια έντονη συζήτηση με τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Πάλης με αφορμή τον αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς Αγώνες με τον ίδιο να βγαίνει τελικά εκτός εαυτού και να λέει - μεταξύ άλλων - «μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας».

Διαβάστε ακόμη: Γιωρίκας Πιλίδης: Το Twitter πήρε θέση για το ξέσπασμα του αθλητή και τα έβαλε με Καραβάτου και Κωνσταντινίδη

Σήμερα Τρίτη (7/6) ο Γιωρίκας Πιλίδης μίλησε στην εκπομπή «Love It» όπου αναφέρθηκε στο περιστατικό, λέγοντας:

«Θεώρησα ότι μου την είχαν στημένη, εκτός από την κυρία Καραβάτου εννοείται. Την είδα την κυρία Καραβάτου ότι ένιωσε αμήχανα και μου μίλησε και μετά. Δε γίνεται να βγαίνω εγώ και να μιλάω με τον δικηγόρο της ΕΛΟΠ. Προς τι αυτό; Εκτός αυτού, χθες ανακάλυψα - γιατί μου έστειλαν άπειρα μηνύματα υποστήριξης - φωτογραφίες και αγκαλιές του κυρίου που καθόταν δίπλα μου με τους ανθρώπους της ΕΛΟΠ, είναι συνεργάτης τους», είπε χαρακτηριστικά ο Γιωρίκας Πιλίδης.

«Το πώς νιώθω και πώς είμαι και τι περνάω μόνο οι πολύ κοντινοί μου άνθρωποι. Εσείς είδατε ότι πήγα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ότι πήρα μερικά μετάλλια, όλα εντάξει, αλλά το τι περνάω, τι προπονήσεις κάνω και το τι στερούμαι και πώς έχω περάσει την εφηβική μου ηλικία σε σκληρές προπονήσεις δεν είναι γνωστό. Ζω με αυτό το άθλημα, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτό», επεσήμανε ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA