Μενού
  • Α-
  • Α+

Για άλλη μια φορά ο Σπύρος Μαρτίκας κατόρθωσε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο αποψινό επεισόδιο του Survivor όταν εκμεταλλευόμενος την άσχημη πτώση που είχε με το κεφάλι στο επεισόδιο της Τρίτης (7/6) κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, βάλθηκε να τρελάνει τους συμπαίκτες τους, προσποιούμενος ότι έχει πάθει αμνησία. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Βρισηίδα Ανδριώτου: «Είμαι πολύ καλύτερη από την Ασημίνα στους αγώνες, αλλά αυτή είναι το "βουνό"»

Μάλιστα, τα κατάφερε αφού οι περισσότεροι παίκτες του «τσίμπησαν». Ανήσυχος ο Στάθης Σχίζας είπε στην κάμερα ότι ο Σπύρος τους έκανε ερωτήσεις, όπως «Ποιος είναι ο Σπύρος; Εσείς ποιοι είστε; Που είναι η αδερφή μου; Εγώ είμαι στην Κάλυμνο». 

Ο Μαρτίκας έπαιξε θέατρο τόσο πειστικά που μέχρι και τη Βρισηίδα Ανδριώτου ρώτησε «Εσύ ποια είσαι;», με τον Άρη Σοϊλέδη να του λεέι πως «με τη Βρισηίδα είχατε σχέση παλιά, θυμάσαι;», ενώ ο Γιώργος Ταλάντσεβ είχε πανικοβληθεί.

«Πες μου σε παρακαλώ ότι μου κάνεις πλάκα», είπε στον Σπύρο, ενώ η μόνη που έδειχνε να μην πιστεύει ότι ο Μαρτίκας είχε πάθει αμνησία, άσχετα αν εκείνος επέμενε ότι δεν τους ξέρει ήταν η Μαίη Εμμανουηλίδου.

Τελικά, ο Σπύρος Μαρτίκας σταμάτησε να προσποιείται, χωρίς να κρύψει πως το διασκέδασε που «τρέλανε» τους πάντες. 

«Και ο Τάλα παθαίνει την πλάκα της ζωής του, τρώει τη φάρσα, πολύ την πιστεύει και αγχώθηκε, η Σταυρούλα ήθελε να φωνάξει την παραγωγή να με πάνε στο νοσοκομείο, κάτι συμβαίνει και ο Τάλα τρελαίνεται και δεν μπορεί να συνέλθει», δήλωσε ο φαρμακοποιός αργότερα στην κάμερα με τον Τάλα να μην κρύβει πως «μου το πούλησε τόσο καλά που τον πίστεψα και στενοχωρήθηκα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA