Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα κουίζ για πολύ δυνατούς λύτες έδωσε η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη το πρωί της Πέμπτης (9/6), αποκαλύπτοντας τον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει σε τηλεοπτικό σταθμό. Ούτε βλέμμα μεταξύ τους δεν θέλουν να ανταλλάσσουν τρεις παρουσιάστριες πρώτης γραμμής μεγάλου καναλιού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την εκπομπή «Mega Καλημέρα». Μάλιστα τα καμαρίνια τους βρίσκονται στον ίδιο διάδρομο κι έτσι, προκειμένου η μία να μην συναντήσει την άλλη, βάζουν τους συνεργάτες τους να στήνουν... καραούλι!

Σημειώνεται ότι οι δύο βρίσκονται καθημερινά στο κανάλι ενώ η τρίτη κάνει εγγραφές για την εκπομπή της κάποιες ημέρες της εβδομάδας. Η συγκεκριμένη παρουσιάστρια δεν συμπαθεί καμία από τις άλλες δύο.

Ερωτηθείς για τον λόγο που συμβαίνει αυτό, ο Γιώργος Μπέζας που έδωσε το κουίζ, απάντησε: «Η φετινή σεζόν έχει ανατρέψει τις σκαλέτες όλων των εκπομπών. δηλαδή έχεις μία ψυχαγωγική εκπομπή, έχεις μία ενημερωτική και η ψυχαγωγική γίνεται και ενημερωτική και έτσι «στραβώνουν». Δεν συμπαθιούνται». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA