Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα και ενώ το όνομά της σχολιάστηκε αρνητικά τις τελευταίες ημέρες με ένα κύμα συμπαράστασης να δημιουργείται στο πρόσωπο της παρουσιάστριας του Mega, η ίδια δεν έδειξε να πτοείται καθόλου. 

Διαβάστε ακόμη: Αφροδίτη Λατινοπούλου: Με μία φράση η Δανάη Μπάρκα αποδομεί το body shaming που δέχτηκε

Αντίθετα, ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram ένα σύντομης διάρκειας βίντεο όπου η Αφροδίτη Λατινοπούλου ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξη που έχει δείξει σε εκείνη και να ευχαριστήσει για το γεγονός ότι πλέον το προφίλ της αριθμεί περισσότερους από 50.000 followers.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη στήριξή σας στον αγώνα κατά της πολιτικής ορθότητας και της δολοφονίας της κοινής λογικής. Φτάσαμε αισίως τους 50.000 followers και συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ», είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου. 

Την ίδια στιγμή και στο Twitter υπήρξαν tweets, υποστηρικτικά προς το πρόσωπό της, σύμφωνα με τα οποία η Αφροδίτη Λατινοπούλου απλά έθιξε την παχυσαρκία ως θέμα υγείας όπως το ακόλουθο: «Θα τρελαθώ. Πού βρίσκετε το μεμπτό και κράζετε τη Λατινοπούλου; Είναι δυνατόν να αποθεώνουμε το έμφραγμα και τα τριγλυκερίδια για να μη μας πουν ρατσιστές;»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA