Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας εξακολουθεί να συγκλονίζει ολόκληρο τον πλανήτη. Η Κάτια Ταραμπάνκο που έχει καταγωγή από την Ουκρανία και έχει μιλήσει ανοιχτά για το συγκεκριμένο ζήτημα μιας και αρκετά δικά της αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται εκεί, δέχτηκε μια σχετική ερώτηση από follower της με την απάντηση να μην είναι αυτή που ίσως θα περιμέναμε.

Διαβάστε ακόμη: Αγγελος Μπράτης: «Δεν θα ήμουν κριτής στο "My Style Rocks", έχω άλλο επίπεδο»

Η Κάτια Ταραμπάνκο απάντησε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι άβολο αυτό. Δεν είναι ο πρώτος πόλεμος που συμβαίνει γύρω μας. Απλά είναι ο πρώτος πόλεμος που συμβαίνει πιο κοντά σε εμάς. Από εκεί και πέρα να τα βάψω μαύρα; Εγώ ό,τι μπορώ να κάνω, το κάνω. Και προχωράμε, δουλεύουμε για να βοηθάμε».

Όταν ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία, η Κάτια Ταραμπάνκο βρισκόταν μέσα στο Survivor, με την ίδια να αναφέρει μετά την αποχώρησή της πως έμαθε γι’ αυτόν, από την παραγωγή του ριάλιτι. «Όταν μου είπαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία τα έχασα τελείως. Δε μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι έχουμε 2022 και υπάρχει ακόμα πόλεμος και πεθαίνει κόσμος. Ήμουν χαμένη. Αγχώθηκα για τους συγγενείς μου. Μου είπαν ότι καταστράφηκε ολόκληρη η πόλη μου, είναι περίεργο. Οι δικοί μου είναι όλοι καλά αλλά δε μου αρκεί αυτό, είναι εγωιστικό να λέω ότι όλα είναι καλά επειδή είναι καλά μόνο οι δικοί μου» είπε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA