Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη χρονιά που συμπληρώνει 40 χρόνια παρουσίας στο θέατρο και την τηλεόραση η ηθοποιός Πέμη Ζούνη αποκάλυψε πως επιστρέει στα τηλεοπτικά δρώμενα! Από το «Κλείσε τα μάτια» ως τις «8 Λέξεις» έκανε 15 χρόνια αποχή από την τηλεόραση. «Έκλεισα να παίξω σε μια καινούρια σειρά του OPEN που θα λέγεται “Έρωτας Φυγάς”», αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2Night Show.

«Παλιότερα είχα μια κακοήθη αυτοπεποίηθηση, αλλά κατά βάθος ήμουν αγριοκάτσικο σε δεύτερο επίπεδο. Πλέον είμαι πιο υποψιασμένη. Δεν ήθελα να αυτοκτονήσω καλλιτεχνικά. Το επώδυνο είναι όταν οι κοντινοί σου άνθρωποι, αυτοί που είναι σχεδόν “αίμα” σου, δεν ρωτάνε καν και αποφασίζουν χωρίς να σε ρωτήσουν. Δεν ξέρω γιατί, παλεύω έξι χρόνια να το αναλύσω και θα έχω πάντα μια τρύπα» είπε η Πέμη Ζούνη και πρόσθεσε:

«Δεν με πήρε ο Χριστόφορος για το νέο του σίριαλ. Τι άλλο να παίξουμε. Ξεκίνησα από μαμά του και φτάσαμε να είμαστε ερωτικό ζευγάρι. Μου λείπουν πάρα πολύ οι συνθήκες εργασίας μαζί του. Δεν μπορούν να γίνουν όλες οι παραγωγές έτσι, γι αυτό και είναι τυχερός όποιος περάσει από αυτές».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA