Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη μεγάλη έκπληξη έκανε ο Γιάννης Τσολάκης κατά τη διάρκεια του Ημιτελικού του Survivor που προβάλλεται απόψε Τρίτη (5/7) ζωντανά από τον ΣΚΑΪ, ο οποίος έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του, Κατερίνα μπροστά στο κοινό.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Ημιτελικός: Η Μαίη Εμμανουηλίδου αποχώρησε - Ασημίνα Χατζηανδρέου στην τριάδα με Σοϊλέδη και Σχίζα

 

«Γιάννη Τσολάκη, ας αφήσουμε τα αστεία για λίγο στην άκρη και να περάσουμε στα σοβαρά… Παντρεύεσαι;» ρώτησε ο Γιώργος Λιανός τον πρώην παίκτη του Survivor, ο οποίος απάντησε πως «πήρα την απόφαση, ναι και θέλω να το κάνω».

Τότε ο Γιώργος Λιανός τον πείραξε λέγοντάς του, «ε άντε πες το στην κοπέλα σου! Τι με κοιτάς; Σε μένα θα το πεις; Φώναξε το δυνατά να το ακούσει όλος ο κόσμος». 

Η Κατερίνα κατέβηκε στη σκηνή, ο Γιάννης Τσολάκης γονάτισε μπροστά της και αφού της έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση, της έκανε πρόταση γάμου. 

«Να ξέρεις ότι μέσα στο παιχνίδι κατάλαβα πως δεν μπορώ χωρίς εσένα καθόλου. Ήσουν το στήριγμά μου, οι σκέψεις μου κάθε νύχτα, ήσουν εκεί στις χαρές μου και στις στενοχώριες μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς εσένα και επειδή δε θέλω να τα παραλέμε πολύ, Κατερίνα, δέχεσαι να με παντρευτείς;», τη ρώτησε ο Γιάννης Τσολάκης με την Κατερίνα να απαντά «ναι».

«Σε αγαπώ πολύ, είστε όλοι καλεσμένοι στο γάμο μας», πρόσθεσε ο Γιάννης Τσολάκης με τον Γιώργο Λιανό να διευκρινίζει πως «όντως η Κατερίνα δεν ήξερε τίποτα», ενώ δεν έκρυψε πως υπήρχε μια ανησυχία για το αν θα πει εκείνη τελικά το «ναι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA