Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στάθης Σχίζας είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor για το 2022 αφού κατάφερε να ανατρέψει τα προγνωστικά και να επικρατήσει του Άρη Σοϊλέδη, ωστόσο, ο ίδιος δήλωνε νικητής πριν καν σηκώσει την «κούπα».

Ο λόγος γι αυτό είναι η αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του, ο Στάθης Σχίζας μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του.

«Σε ότι έχει να κάνει με την Αλεξάνδρα δεν είμαι καθόλου κλειστός. Είναι η γυναίκα της ζωής μου ανεξάρτητα γάμου και ανεξάρτητα καιρού. Την ερωτεύτηκα από την πρώτη μέρα που την είδα και το μαγικό είναι ότι, ενώ συνήθως λένε ότι ο έρωτας περνάει, εγώ μέρα με την μέρα την ερωτεύομαι ακόμα πιο πολύ.Είναι γυναίκα μου, η γυναίκα της ζωής μου, την βλέπω και μου δίνει δύναμη.

Τώρα που την έβλεπα να είναι πίσω μου αισθανόμουν σίγουρος και δυνατός, στο παιχνίδι με βοήθησε πάρα πολύ η σκέψη της. Αισθάνομαι ευλογημένος που την έχω γνωρίσει και την έχω δίπλα μου. Εγώ το τρόπαιο μου το έχω πάρει και αυτό είναι το τρόπαιο της ζωής μου» ομολόγησε ο Στάθης Σχίζας για την καλλονή σύντροφο του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA