Μενού
  • Α-
  • Α+

«Μεγάλος αποχωρισμός, σαν κάτι να πέθανε για λίγο», λέει -μεταξύ άλλων- σε συνέντευξή της η Μαρία Πετεβή, η τηλεοπτική «Πηνελόπη» από τις «Αγριες Μέλισσες», η οποία μίλησε για το φινάλε της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά της. «Εχω στην πλάτη μου ένα σακίδιο γεμάτο γέλια, αγκαλιές, παιχνίδι, συγκίνηση κι ενότητα μεταξύ όλων των συνεργατών. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα το τέλος, αυτή την τεράστια αλλαγή, γιατί δούλευα παράλληλα κάθε μέρα, οπότε δεν πρόλαβα να χαρώ τα τελευταία γυρίσματα και να καταλάβω πως αυτό το όμορφο ταξίδι φτάνει στην ολοκλήρωσή του. Έχω την αίσθηση ότι θα χτυπήσει και πάλι το τηλέφωνο την Παρασκευή, όπως γινόταν πάντα, για να πάρω το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας και να πάω για γύρισμα», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Hello.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Πετεβή για τις Αγριες Μέλισσες: «Μου έδωσαν ακόμα μία οικογένεια»

Είναι κάπως σοκαριστικό ότι τελείωσε όλο αυτό, αν σκεφτείς ότι για τρία χρόνια, οι άνθρωποι με τους οποίους είχα τη μεγαλύτερη επαφή, περισσότερο κι από την ίδια μου την οικογένεια λόγω covid, ήταν οι συνάδελφοί μου από τη σειρά. Για τον ενάμιση χρόνο με το lockdown και τα δεκάωρα γυρίσματα, οι άνθρωποι αυτοί ήταν η μόνη μου καθημερινότητα. Τους αγάπησα πολύ, έγιναν οικογένεια για εμένα. Βέβαια, το καστ ήταν τόσο μεγάλο, όπως και τα συνεργεία, που δεν είχα καθημερινά σκηνές με όλους τους συνεργάτες», εξήγησε η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CdthANJsvGH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μαρία Πετεβή αναφέρθηκε και στο τελευταίο γύρισμα, την τελευταία της σκηνή στη σειρά, η οποία την έκανε να λυγίσει. «Στην τελευταία μου σκηνή, που γυρίστηκε την Παρασκευή 1 Ιουλίου, σπάραξα καθώς ήρθε μια πρώτη στιγμή συνειδητοποίησης ότι όλο αυτό σε λίγο θα είναι παρελθόν. Δεν πρόκειται να ξαναπώ αυτά τα λόγια, ούτε να υποδυθώ αυτόν τον ρόλο. Μεγάλος αποχωρισμός, σαν να μου πήραν κάτι δικό μου, σαν κάτι να πέθανε για λίγο. Σκέφτηκα ότι θα είναι άλλη η ζωή και η καθημερινότητά μου από εδώ και πέρα. Η αλλαγή έχει πάντα πόνο και φόβο, αλλά και κάτι καινούργιο ανοίγεται», δήλωσε κλείνοντας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA