Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 αποχαιρέτησε με έναν πολύ συγκινητικό τρόπο την Σούλα Αθανασιάδου, η οποία και είχε παίξει μερικούς πολύ χαρακτηριστικούς ρόλους. Η ηθοποιός έγινε γνωστό ότι έφυγε από την ζωή τον περασμένο Απρίλιο, σε ηλικία 92 ετών, ενώ τα τελευταία χρόνια της ζωής της έπασχε από Αλτσχάιμερ!

Η είδηση του θανάτου της Σούλας Αθανασιάδου καθυστέρησε να γίνει γνωστή και η αλήθεια είναι ότι ελάχιστοι γνώριζαν για την απώλειά της. Η ίδια έγινε ευρέως γνωστή μέσα από σειρές του ΑΝΤ1, όπως τα «Εγκλήματα» στον ρόλο της Μάχης, που ήταν και σταθμός στη καριέρα της, η «Βότκα Πορτοκάλι», αλλά και στο «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» στον ρόλο της Φρόσως.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1, λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου της ηθοποιού, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με μερικά στιγμιότυπα από τις σειρες που είχε πρωταγωνιστήσει η ηθοποιός, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Για την αγαπημένη μας Μάχη, Φρόσω και Ευανθία που πάντα φρόντιζε για όλους με τον δικό της αυθεντικό τρόπο».

https://www.instagram.com/p/CgeMl2IK7db/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποια ήταν η Σούλα Αθανασιάδου

Η Σούλα Αθανασιάδου συμμετείχε σε πολλές ταινίες, κυρίως την δεκαετία του 1960. Τηλεοπτικά, ξεχώρισε στις σειρές Λόγω τιμής, Εγκλήματα, Βότκα πορτοκάλι, Θα βρεις τον δάσκαλό σου και Λένη. Ο ρόλος που την καθιέρωσε ήταν αυτός της Μάχης στα Εγκλήματα. Δίδαξε υποκριτική στην Δραματική Σχολή Αθηνών του Γ. Θεοδοσιάδη.

Ήταν σύζυγος του επίσης ηθοποιού Γιώργου Δάνη. Τα τελευταία χρόνια της ζωής της έπασχε από αλτσχάιμερ. Μάλιστα στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα σημάδια της νόσου. Το όνομά της εμφανίστηκε για τελευταία φορά στον κινηματογράφο το 2001, στην κοινωνική ταινία του Στράτου Τζίτζη «Σώσε με».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA