Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε τη Δευτέρα (5/9) στη μεσημεριανή ζώνη του Mega με την εκπομπή της «Ελένη», χωρίς να κρύψει την ανυπομονησία που είχε, αλλά και το γεγονός ότι φέτος δεν είχε πολύ χρόνο να προετοιμαστεί για τις διακοπές αφού γύρισε στις 22 Αυγούστου από τις διακοπές της.  

Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά: «Έρχεται το Πρωινό μας» - Στον αέρα το τρέιλερ της νέας εκπομπής της στον ΣΚΑΪ

«Καλησπέρα σας! Η ώρα του μεσημεριού, η δικιά μας ώρα, η δικιά μας ήσυχη κι αγαπημένη ώρα, θα έλεγα. Σκεφτείτε ότι με το που ήρθα εδώ πρώτη φορά τόσο καθυστερημένα, γιατί φέτος ξεκινήσαμε πάρα πολύ νωρίς, πιο νωρίς ποτέ δεν έχει τύχει, 5 Σεπτεμβρίου. Άρα, δεν είχαμε πολύ καιρό προετοιμασίας, δεν είμαστε πολύ καιρό εδώ, γύρω στις 22-23 ξεκινήσαμε τις πρώτες συζητήσεις», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε:

«Αν και πραγματικά το καλοκαίρι μου το ευχαριστιέμαι, δεν ξέρετε πόσο ανυπομονούσα να είμαι εδώ ξανά στη θέση μου, ξανά στην καθημερινότητά μας, ξανά σε αυτή τη γλυκιά ρουτίνα που χρόνια ολόκληρα μας φέρνει κοντά, εμάς και εσάς».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια καλησπέρισε τους συνεργάτες της Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Σάββα Πούμπουρα και Δημήτρη Ουγγαρέζο, ενώ υποδέχτηκε και την καινούργια συνεργάτιδα της εκπομπής, Νάνσυ Νικολαΐδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA