Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου, μετά από 15 χρόνια συνεργασίας με τον ΣΚΑΙ αποχώρησε και εντάχθηκε στο δυναμικό του Ant1. «Να το πω; Καλημέρα Ελλάδα, περίμενα πώς και πώς να το πω», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.  Η κάμερα του Super Κατερίνα εντόπισε τον πρώην συμπαρουσιαστή του, Δημήτρη Οικονόμου, αφού είχε τελειώσει την εκπομπή του στο ραδιόφωνο και χαρακτήρισε υποκριτικό να ευχηθεί στη Μαρία Αναστασοπούλου καλή επιτυχία «γιατί η επιτυχία του ενός είναι η αποτυχία του άλλου».

Ο Δημήτρης Οικονόμου είπε: «Δεν είμαστε παντρεμένοι στην τηλεόραση κανείς με κανέναν. Και φέτος είχαμε μεγάλες μετακινήσεις παντού, και στην ψυχαγωγία και στην ενημέρωση. Μεγάλος πόλεμος φέτος, θα δούμε που θα κάτσει η μπίλια. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Τα νούμερα τα κοιτάμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μας τρελαίνουν κιόλας. Η Μαρία Αναστασοπούλου μου ευχήθηκε τηλεφωνικά το βράδυ πριν ξεκινήσει η εκπομπή. Να της ευχηθώ να κάνει το όνειρό της. Είναι λίγο υποκριτικό να της ευχηθώ καλή επιτυχία γιατί η επιτυχία του ενός είναι η αποτυχία του άλλου».

Και συμπλήρωσε: «Δεν θα πάω καλεσμένος σε καμία εκπομπή του ΣΚΑΪ. Δεν παρουσιάζω κανένα ενδιαφέρον σαν καλεσμένος» δήλωσε ο παρουσιαστής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA