Μενού
  • Α-
  • Α+

Αστραψε και βρώντηξε η Μαρίνα Πατούλη έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε για το GNTM, το οποίο αποκάλεσε «τηλεοπτικό σκουπίδι», ενώ έριξε και τα βέλη της στη Βίκυ Καγιά. Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στην εκδήλωση «Fashion tv World’s Excellence Gala» και αναφερόμενη στην πρεμιέρα του ριάλιτι μόδας, είπε: «Θεωρώ ότι είναι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι. Θεωρώ ότι προσβάλλει τη νέα γενιά, χαλάει τα πρότυπα και προσβάλλει τη γυναίκα. Και δεν θα το ξαναδώ ποτέ. Δεν τη γνωρίζω τη Βίκυ Καγιά, δεν την βλέπω καν στο οπτικό μου πεδίο. Δεν ξέρω τι μου λέτε για την κυρία Χατζηπαντελή. Ας μάθουν πρώτα να μιλάνε ελληνικά και να στέκονται και μετά τα συζητάμε».

Διαβάστε ακόμη: GNTM: Η 79χρονη διαγωνιζόμενη, που «κέρδισε» κριτές και κοινό, τραγούδησε με τον Αντώνη Ρέμο

Και πρόσθεσε: «Καλή επιτυχία να έχουν. Όμως δεν μπορεί να δείχνουν λάθος πρότυπα στη νέα γενιά. Και σε αυτό είμαι κάθετη. Ως μάνα και ως εκπαιδευτικός, αν είχα κόρη με τίποτα δεν θα επέτρεπα στο παιδί μου ή στα παιδιά μου να εκτεθούν σε αυτά τα σκουπίδια»!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA