Μενού
  • Α-
  • Α+

Η νέα σεζόν του «Σασμού» βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς του Alpha με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα. O δρόμος για τον σασμό είναι γεμάτος θυσίες. Η σειρά έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (19/9) και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Στο τέταρτο επεισόδιο του β΄ κύκλου, ο Παύλος προετοιμάζει μεθοδικά την επιστροφή του. Μία επιστροφή που πρόκειται να βαφτεί με αίμα. Θα είναι αρκετές οι μνήμες του παρελθόντος και η εικόνα της γιαγιάς για να την σταματήσουν; Oι τύψεις κυριεύουν την Καλλιόπη καθώς οι αναμνήσεις της, από το βράδυ τοy φονικoύ αποκαλύπτουν την φρικτή αλήθεια.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Ο Μαθιός ζήτησε συγγνώμη από τη Βασιλική μέσα στη φυλακή και το Twitter... γονάτισε

Σε κατάσταση πανικού θα ζητήσει προθεσμία από τον Μανώλη πριν πάει να καταθέσει στην Αθήνα. Μία απρόσμενη συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς θα καταλήξει σε συμπλοκή με τον Σταύρο και θα ξυπνήσει στον τελευταίο νέες αμφιβολίες για το γάμο του. Ο Αντώνης και η Ντίνα προσπαθούν ανασυνθέσουν το παζλ της δολοφονίας του Άγγελου και να φτάσουμε στον ένοχο. Η εμφάνιση μιας μάρτυρας - κλειδί από το πουθενά θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, ενώ μία ομολογία θα πέσει σαν βόμβα και θα ανατρέψει όλα όσα γνώριζαν οι αρχές για τη βραδιά στον τόπο του εγκλήματος.

Η Καλλιόπη ομολογεί πως εκείνη σκότωσε τον Άγγελο και οι αστυνομικοί τη συλλαμβάνουν. Από το σημείο αυτό και μετά οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA