Μενού
  • Α-
  • Α+

Το The Voice κάνει πρεμιέρα απόψε Κυριακή (2/10) στις 21.00 για έβδομη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Το τάλεντ σόου και φέτος θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός, ενώ στις τέσσερις καρέκλες των coaches θα καθίσουν για ακόμα μία χρονιά η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Πάνος Μουζουράκης. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν πρώτα τις Blind Auditions με τους τέσσερις coaches να καλούνται να διαλέξουν τους υποψήφιους παίκτες με τις καλύτερες φωνές και να τους πείσουν να έρθουν στην ομάδα τους. Λίγο πριν την πρεμιέρα οι τέσσερις coaches δείχνουν πανέτοιμοι, υποσχόμενοι στο τηλεοπτικό κοινό ότι θα ακούσει μοναδικές φωνές. 

Διαβάστε ακόμη: Love Island - Ιωάννα Τζανή: Η νέα παίκτρια εντυπωσίασε τα αγόρια - Το «καρφί» της Μαρίας για τον πρώην της

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δήλωσε: «Θεωρώ πως η 7η σεζόν του The Voice of Greece θα είναι απ' τις καλύτερες! Το επίπεδο των διαγωνιζομένων είναι υψηλό και οι φωνές που έχουμε ακούσει μέχρι αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικές! Υπάρχει μια πολύ αρμονική  σχέση με τους υπόλοιπους coaches, κάθε γύρισμα είναι μοναδικό και η "διεκδίκηση" δεν σταματάει ποτέ. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι προβολές των επεισοδίων και μαζί να αναδείξουμε την καλύτερη φωνή!» 

Με το δικό του ύφος ο Πάνος Μουζουράκης ανέφερε: «3 πουλάκια κάθονταν σε κόκκινες καρέκλες, το ένα είναι θηλυκό τρΕλένη οποίων το δει, το δεύτερο Σακύριος στέκει μπροστά στους παίκτες Κωνσταντινάτο σπάνιο το τρίτο το πουλί, μα είναι και ένα τέταρτο πουλάκι ζηλεμένο  αΠάνω στην καρέκλα του με χάρη κελαηδά και μια Voice έκσταση κοινό ενθουσιασμένο για έβδομη χρόνια ξανά το show ξεκινά!! Σπανίως διαφωνούσα με τα λόγια του Σιγανού» 

Για την Έλενα Παπαρίζου το The Voice αυτή τη χρονιά είναι γυναικεία υπόθεση, ενώ δηλώνει έτοιμη και για την κορυφή: «Φέτος το The Voice θα είναι… γυναικεία υπόθεση! Ήδη νιώθω ότι διανύουμε την καλύτερη χρονιά του παιχνιδιού, οι φωνές που έχουμε ακούσει είναι μοναδικές και εννοείται πως έχουμε κάνει επικές "μάχες" μεταξύ μας για να τις διεκδικήσουμε στην ομάδα μας. Ανυπομονώ πολύ να ξαναμπώ στη διαδικασία των προβών με τα νέα ταλέντα, και μαζί να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, γιατί όχι και στην κορυφή. Είμαι ερωτευμένη με το The Voice, το καταλάβατε (γέλια)! Η συνέχεια στις οθόνες σας!». 

Τέλος, ο Σάκης Ρουβάς, με τον αέρα του νικητή του προηγούμενοι κύκλου δεν έκρυψε πως: «Ανυπομονώ για την 7η σεζόν του The Voice! Η περσινή νίκη της Άννας Αργυρού, μου επιβεβαίωσε ότι όταν κάποιος έχει ταλέντο και δύναμη, ο κόσμος ανταποκρίνεται και δείχνει την αγάπη και τη στήριξή του. Στόχος μου είναι να βοηθήσω και φέτος όλους τους διαγωνιζόμενους να κάνουν ένα δυνατό ξεκίνημα και να πάρουν όσα περισσότερα μπορούν από αυτό το ταξίδι. Να ανακαλύψουν τη δύναμη και το ταλέντο που έχουν μέσα τους και να το επικοινωνήσουν με τον κόσμο. Ο πήχης είναι ακόμα πιο ψηλά, οι φωνές που ακούμε αποδεικνύουν ότι υπάρχει εκεί έξω ταλέντο και τρομερή πρώτη ύλη. Ανυπομονώ να ανακαλύψω την επόμενη "Voice" της Ελλάδας!»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA